ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Πολίτες απέτρεψαν εκποίηση πρώτης κατοικίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγκεντρώθηκαν έξω από την αίθουσα πλειστηριασμού

IMG 1459 scaled exclusive, Εκποιήσεις, εκποίηση, Νέα Αμμοχώστου

Την ακύρωση εκποίησης πρώτης κατοικίας κατάφεραν να επιτύχουν πολίτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από την αίθουσα πλειστηριασμού στο Παραλίμνι σήμερα το μεσημέρι.

Στον χώρο της διεξαγωγής του πλειστηριασμού, στην οδό Αγίου Όρους στο Παραλίμνι, συγκεντρώθηκαν γύρω στη 1 το μεσημέρι δεκάδες πολίτες, οι οποίοι στάθηκαν έξω από την αίθουσα προς αποφυγή διεξαγωγής της διαδικασίας.

Πρόκειται για πρώτη κατοικία στην περιοχή Βρυσούδια στο Παραλίμνι εμβαδού 338τ.μ. και με επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης όπως προτάθηκε από την τράπεζα τις €562.000.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της οικίας βρίσκεται σε διαδικασίες διακανονισμού με το τραπεζικό ίδρυμα, έχοντας πληρώσει μέχρι στιγμής χιλιάδες ευρώ, ενώ, παρά το ότι ζήτησε περίοδο τριών μηνών ώστε να το πουλήσει ο ίδιος και να εξοφλήσει το χρέος του, η διαδικασία πλειστηριασμού ορίστηκε κανονικά σήμερα.

IMG 1456 exclusive, Εκποιήσεις, εκποίηση, Νέα Αμμοχώστου

Στον χώρο συγκεντρώθηκε και μεγάλη ομάδα μελών του ΕΛΑΜ. Πρόκειται για την 32η διαδικασία εκποίησης που ακυρώνεται χάρη στην επέμβαση πολιτών, ενώ από τα 11 προς εκποίηση ακίνητα από τα 32, είχαν ενδιαφερόμενους.

IMG 1457 exclusive, Εκποιήσεις, εκποίηση, Νέα Αμμοχώστου IMG 1458 exclusive, Εκποιήσεις, εκποίηση, Νέα Αμμοχώστου IMG 1459 exclusive, Εκποιήσεις, εκποίηση, Νέα Αμμοχώστου

Famagusta.News