ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σε πορτοκαλί χρώμα φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο (ΦΩΤΟ)

To Δημαρχείο Παραλιμνίου φωταγωγήθηκε σε πορτοκαλί χρώμα για την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης

1 Copy Copy 41 exclusive

Σε πορτοκαλί χρώμα φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Παραλιμνίου την Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και στην ενημέρωση για την Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Με τον συμβολισμό αυτό, ο Δήμος Παραλιμνίου, στηρίζει το έργο του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης ο οποίος ιδρύθηκε το 1986 και για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες αγωνίζεται για τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση, διεκδικώντας από την πολιτεία όλα όσα δικαιούνται. Μέσω του έργου του ο Σύνδεσμος παρέχει προσβάσιμες πληροφορίες, υποστήριξη και υπηρεσίες σε κάθε άτομο με πολλαπλή σκλήρυνση και την οικογένειά του, προκειμένου να διασφαλίσει ότι μπορούν να επιτύχουν τους στόχους της ζωής τους παραμένοντας ενεργά άτομα.

1 Copy Copy 41 exclusive

Παγκόσμια Ημέρα Αφιερωμένη στην Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Μετά την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας αφιερωμένης στην Πολλαπλή Σκλήρυνση, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Πολλαπλής Σκλήρυνσης – ΜSIF, η οποία είναι η 30η Μαΐου, ο Σύνδεσμός, με την ευκαιρία αυτή, πραγματοποιεί κάθε χρόνο εβδομάδα ενημέρωσης με διάφορες διαλέξεις και εκδηλώσεις.

Παράλληλα με την οικονομική ενίσχυση, στην οποία στοχεύουν οι εκδηλώσεις, σκοπός είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την πάθηση.