ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Στη μνήμη του μικρού Ιάκωβου ο φιλανθρωπικός αγώνας κολύμβησης (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κολύμπησαν για το ΚΕΠΑ και τον Ιάκωβο ο Υπουργός Μεταφορών και οι Δήμαρχοι Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου, καθώς και διακόσιοι περίπου εθελοντές

εικόνα Vib0er 2021 04 25 11 58 44 1 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Θεόδωρος Πυρίλλης, Χρήστος Ζαννέτου

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα για τον φιλανθρωπικό αγώνα κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στο Κολυμβητήριο Παραλιμνίου στη μνήμη του μικρού Ιάκωβου Τρίαρου ο οποίος “έφυγε” αναπάντεχα ανήμερα των περασμένων Χριστουγέννων.

Δείτε βίντεο και δηλώσεις που κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

Τα έσοδα από τον φιλανθρωπικό αγώνα “Κολυμπώ με τον Ιάκωβο” που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος” για το υπό ανέγερση Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν τις διακόσιες που ήταν το ανώτατο όριο. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες που κολύμπησαν ήταν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος που αποδέχθηκε το “challenge” του Αντιδημάρχου Αγίας Νάπας Αντώνη Χρήστου και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέτου.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ο Πυρίλλης βούτηξε με… τα ρούχα για τον μικρό Ιάκωβο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, δεν αποδέχθηκε να κολημπήσει, όμως χαριτολογώντας ανέφερε ότι θα κολυμπούσε με τα ρούχα αν υπήρχε κάποιος να προσφέρει το ποσό των χιλίων ευρώ, πράγμα που έκανε ο πατέρας του αείμνηστου Ιάκωβου, Ανδρέας Τρίαρος και έτσι ο Δήμαρχος Παραλιμνίου βούτηξε με τα ρούχα.

Famagusta.News