ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Συγκινητική πράξη ανθρωπιάς – Χάρισαν τα φιλοδωρήματα για καλό σκοπό

Πράξη ανθρωπιάς από τους διανομείς του Μπλε Αβοκάντο: Χάρισαν μέρος των φιλοδωρημάτων ενός έτους για βοήθεια σε άπορες οικογένειες για τις γιορτές

130006162 753593211906539 4978515343855998377 o exclusive, Αλληλεγγύη, Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μπλε Αβοκάντο, Φιλανθρωπικά

Άλλη μια πράξη ανθρωπιάς στην Επαρχία μας, αυτή τη φορά από την ομάδα διανομής φαγητού του Μπλε Αβοκάντο. Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι διανομής του Μπλε Αβοκάντο, παρέδωσαν τα φιλοδωρήματα που συγκέντρωσαν την τελευταία περίοδο για καλό σκοπό και για ενίσχυση απόρων οικογενειών για τις γιορτές.

Με κοινή απόφασή τους όλα τα φιλοδωρήματα της τελευταίας περιόδου δόθηκαν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Αμμοχώστου και συγκεκριμένα για τις βοήθειες απόρων οικογενειών ενόψει των εορτών.

εικόνα Viber 2020 12 08 10 35 23 exclusive, Αλληλεγγύη, Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Μπλε Αβοκάντο, Φιλανθρωπικά

Το ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε από τον υπεύθυνο της ομάδας διανομής του Μπλέ Αβοκάντο Ιάσωνα Λόγιου και στην παρουσία του ιδιοκτήτη Χρήστου Φακλαμά.

Εκ μέρους της Μητροπόλεως το ποσό παρέλαβαν ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς και ο εφημέριος των Αγίων Πάντων Δερύνειας π.Ανδρέας Κυριάκου.

Μέσω ανακοίνωσής της η Ιερά Μητρόπολη, απηύθυνε στα νέα αυτά παιδιά τις θερμές ευχαριστίες και την ευχή ο Πανάγαθος και Φιλάνθρωπος Θεός να τους ανταποδίδει πλουσιοπάροχα την ευλογία του στη ζωή τους.

Famagusta.News