ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Τελέστηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της Jim Chang Global (ΕΙΚΟΝΕΣ)

CYV 0310 3 exclusive, Giovani, Jim Chang Global, Sun City, Νέα Αμμοχώστου

Αρχισε χθες βράδυ και επίσημα στο Παραλίμνι, η λειτουργία των γραφείων του Κινεζικού Ομίλου Jim Chang Global Holding Group.

Η έναρξη λειτουργίας των γραφείων άρχισε με αγιασμό από τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου Βασίλειο στη παρουσία συνεργατών και φίλων του Ομίλου.

IMG 1dd4c2236630c04c72016001225e7435 V exclusive, Giovani, Jim Chang Global, Sun City, Νέα Αμμοχώστου

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης ανέφερε ότι με τη λειτουργία των γραφείων της η εταιρεία «επισφραγίζει επίσημα σήμερα την έδρα της στο Παραλίμνι, δημιουργώντας παράλληλα μια διεθνή πλατφόρμα επικοινωνίας υψηλής ποιότητας και επενδυτική γέφυρα μεταξύ Κίνας και Κύπρου για αμφίδρομη αλληλεπίδραση πόρων και υπηρεσιών στην Κύπρο».

CYV 0189 1 exclusive, Giovani, Jim Chang Global, Sun City, Νέα Αμμοχώστου

Πρόσθεσε ότι η επένδυση που κάνει σε περιοχή του Δήμου Σωτήρας με την ανέγερση ξενοδοχείου, η εταιρεία «μας τιμά ιδιαίτερα αφού οι επενδύσεις μεγάλης εμβέλειας σε ποικιλόμορφα πεδία στην επαρχία Αμμοχώστου συμβάλουν καταλυτικά στην οικονομική, εμπορική, τουριστική και κοινωνική αναβάθμιση αλλά και προώθηση του τόπου μας».

CYV 0332 5 exclusive, Giovani, Jim Chang Global, Sun City, Νέα Αμμοχώστου

Στο δικό του χαιρετισμό ο Χριστάκης Τζιοβάνης Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Giovani και συνεταίρος της Κινεζικής εταιρείας, ανέφερε ότι «η επιλογή της ελεύθερης Αμμοχώστου ως έδρα ενός κολοσσού όπως η Jimchang είναι ιδιαίτερα τιμητική και δείχνει την στήριξη της στην τοπική κοινωνία, οικονομία και ανάπτυξη».

IMG 1965 exclusive, Giovani, Jim Chang Global, Sun City, Νέα Αμμοχώστου

Πρόσθεσε ότι οι ιδρυτές της εταιρείας Tommy Chen και Vicky Zheng «αποδεικνύουν περίτρανα σε όλους ότι είναι η ώρα να πιστέψουμε στην επαρχία Αμμοχώστου, να πιστέψουμε ότι είναι η ραχοκοκαλιά της τουριστικής βιομηχανίας και του τομέα ανάπτυξης γης και ότι μπορεί να γίνει κέντρο και για άλλους τομείς όπως η παιδεία, η υγεία και άλλα».

CYV 0193 2 exclusive, Giovani, Jim Chang Global, Sun City, Νέα Αμμοχώστου

Είπε ακόμα ότι «χρειαζόμαστε ανθρώπους τίμιους, εργατικούς, καινοτόμους και πάνω απ’όλα με αγνή αγάπη προς τον τόπο μας, όπως οι ιδρυτές του Ομίλου Jim Chang Global Holding Group», ενώ διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του Ομίλου Giovani θα είναι κοντά τους «σε κάθε βήμα και θα στηρίζουν τις δραστηριότητές τους στην Κύπρο».

IMG 2010 exclusive, Giovani, Jim Chang Global, Sun City, Νέα Αμμοχώστου

Ο εκ των ιδρυτών του Ομίλου Tommy Chen είπε ότι η εταιρεία ξεκίνησε την επιχειρηματική της παρουσία στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια, πρόσθεσε πως «αυτό δεν θα γινόταν δυνατό χωρίς την ουσιαστική στήριξη και βοήθεια των φίλων και εταίρων μας στο νησί» και σημείωσε ότι «με την κυπριακή ομάδα καθιερώνουμε την παρουσία των επιχειρήσεων μας στο νησί και δημιουργούμε νέο πρότυπο συνεργασίας μεταξύ Κινέζων και Κυπρίων».

IMG 1996 exclusive, Giovani, Jim Chang Global, Sun City, Νέα Αμμοχώστου

Πρόσθεσε ότι προσπαθούμε να επιτύχουμε ένα νέο μοτίβο συνεργασίας που συνδυάζει την ταχύτητα και τα πρότυπα της Κίνας με την υψηλή ποιότητα και απαιτήσεις της Κύπρου, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ώστε οι άνθρωποι που έρχονται στην Κύπρο για τις διακοπές τους να απολαμβάνουν ιδιαίτερη εξυπηρέτηση και καλύτερη ποιότητα ζωής.

IMG 1991 exclusive, Giovani, Jim Chang Global, Sun City, Νέα Αμμοχώστου

Από την πλευρά της η Vicky Zheng χαρακτήρισε «σημαντική» τη χθεσινή μέρα αφού όπως είπε άρχισαν και επίσημα την λειτουργία τους τα γραφεία του Ομίλου στο Παραλίμνι και σημείωσε πως από τη στιγμή που η εταιρεία ξεκίνησε τη βιομηχανική της παρουσία στην Κύπρο έτυχε βοήθειας και υποστήριξης από τους εταίρους, φίλους και συνεργάτες της στο νησί.

CYV 0004 7 exclusive, Giovani, Jim Chang Global, Sun City, Νέα Αμμοχώστου

Πρόσθεσε πως «αισθανόμαστε βαθιά τη φιλοξενία του Κυπριακού λαού», είπε πως όραμα του Ομίλου, ως Κινεζικός εταίρος με νέα επιχειρηματική φιλοσοφία, εξαιρετικό αγωνιστικό πνεύμα και επαγγελματικές υπηρεσίες, είναι «να αναπτυχθούμε και να επεκταθούμε σε μια κοινή πορεία» σημειώνοντας πως «προσβλέπουμε να συμμετέχουμε ενεργά στην κοινωνική ευημερία του τόπου».

Famagusta.News / ΚΥΠΕ