ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Το δράμα νεαρής μητέρας και της 5χρονης κορούλας της

viber image Ανθρώπινα, Νέα Αμμοχώστου

Συγκλονιστικό είναι το δράμα που βιώνει μία νεραή μητέρα η οποία διαμένει στο Παραλίμνι μόνη μαζί με την 5χρονη κορούλα της, χωρίς λεφτά για την ίδια και το παιδί της, ενώ πρόσφατα βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον καρκίνο.

Η ιστορία της νεαρής μητέρας ξεκινά το 2010, όταν ξεκίνησε να συζεί με τον πατέρα του παιδιού της. Αφού δέχθηκε, σύμφωνα με την ίδια την κακοποίηση, και εκείνη και το παιδί της, το οποίο απέκτησε, πλέον, φοβίες, αποφάσισε μετά από αγώνες να μείνει μόνη της με το παιδί της. Προηγουμένως, αποπειράθηκε άλλη μία φορά να εγκαταλείψει τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, όμως όπως αναφέρει, δέχθηκε απειλές. Έτσι πήρε το 5χρονο παιδάκι της και εγκατέλειψε το σπίτι της, με αποτέλεσμα να μένει αλλού, όπου αναγκάζεται να καταβάλλει ενοίκιο.

Πριν από τέσσερεις μήνες έκανε μία απλή χειρουργική επέμβαση κατά την οποία οι γιατροί ανακάλυψαν καρκίνο στους λεμφαδένες. Μετά από θεραπείες κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, όμως συνεχίζει σήμερα τις θεραπείες, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν μπορεί να εργάζεται.

Η μικρή κορούλα της, εξαιτίας των συχνών σκηνών οικογενειακής βίας απέκτησε φοβίες και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθει συχνά αφόρητους πόνους στην κοιλιά και αναγκάζεται να μεταβαίνει σε κλινικές για εξετάσεις.

Ως εκ τούτου, σήμερα η νεαρή μητέρα αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού της, το νηπιαγωγείο της κόρης της, τους γιατρούς τους οποίους αναγκάζεται να επισκέπτεται το μικρό παιδί, το σπίτι ή το φαγητό της.

Η συντακτική ομάδα του FamagustaNews γνωρίζει προσωπικά τη μητέρα αυτή και καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να την στηρίξει με κάθε τρόπο. Σε ερώτηση αν διαθέτει κάποια βασικά χρήματα μας έδειξε τον λογαριασμό της ο οποίος μέσα έχει μόνο μερικά χρήματα! Ερωτήθηκε, επίσης, αν θέλει το παιδάκι παιχνίδια για να της αγοραστούν και η απάντηση: “Δεν έχει παιχνίδια, αλλά δεν πειράζει, δεν χρειάζεται. Μόνο φαγητό και να μπορούμε να πληρώνουμε το ενοίκιο”.

Επισημαίνεται ότι το Famagusta.News δεν διεξάγει ούτε επιτρέπεται να διεξάγει έρανο. Αλλά γνωρίζοντας την περίπτωση της νεαρής μάνας και του μικρού κοριτσιού, δημοσιεύουμε την ιστορία, ώστε όσοι επιθυμούν να μπορούν να επικοινωνήσουν κατευθείαν μαζί της και να την στηρίξουν με κάθε τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τους τρόπους επικοινωνίας πατήστε ΕΔΩ