ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: “Το Λιοντάρι Ξέρει” στο “Christmas Wonder”

Την Κυριακή "Το Λιοντάρι Ξέρει" σε μία διαδραστική αφήγηση από τη συγγραφέα.

Main Image x2 Watermark 14 exclusive, ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, πάμελα Αναστασίου, παραμυθι, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο Δήμος Παραλιμνίου στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων “Christmas Wonder” που διοργανώνονται κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στην πλατεία Christmas Wonder το παραμύθι της Πάμελας Αναστασίου-Παπαϊακώβου “Το Λιοντάρι Ξέρει” σε μία διαδραστική αφήγηση από τη συγγραφέα.

Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, ενώ στον χώρο θα λειτουργεί το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” του Δήμου Παραλιμνίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • 15:00 Διαδραστική Αφήγηση – Παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού της Πάμελας Αναστασίου – Παπαϊακώβου “Το Λιοντάρι Ξέρει”.

Το παραμύθι έχει συμπεριληφθεί στη βραχεία λίστα του Υπουργείου Παιδείας για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για μικρά παιδιά 2020.

  • 16:15Χορευτική ΠαράστασηDANCANDO School of Dance
  • 17:05Μουσική ΠαράστασηPIANOFORTE Music School
  • 18:00Χορευτική ΠαράστασηΙδιωτική Σχολή Έντεχνου Χορού FREEDOM
  • 18:50Μουσική ΠαράστασηELINA’s School of Music
  • 19:35Παραδοσιακά Χριστούγεννα με το Πολιτιστικό Εργαστήρι “ΠΑΡΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ”

—ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ SAFE PASSΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ-ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

*Για όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου έχει εκδοθεί Υγειονομικό Πρωτόκολλο και έχουν ληφθεί όλες οι απαιτούμενες άδειες από την Υγειονομική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας σύμφωνα με το ισχύον περί Λοιμοκαθάρσεως Διάταγμα