ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Βαθύτατη θλίψη – «Έφυγε» πρόωρα η 43χρονη Ilinca

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 43χρονης Ilinca-Florenta Apur.

Main Image x2 45 ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος

Το ΚΕΠΑ ‘Αγιος Χριστόφορος αποχαιρετά την Ilinca-Florenta Apur, η οποία απεβίωσε στις 5 Φεβρουαρίου 2022, σε ηλικία 43 ετών.

Η μακαριστή Ilinca, που τις τελευταίες εβδομάδες διέμενε σε δωμάτιο ανακουφιστικής φροντίδας του ΚΕΠΑ, βοηθούσε τους νοσηλευτές για την φροντίδα της και πολλές φορές ζητούσε γάντια για να βοηθήσει στην σίτιση και το λουτρό της.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η Ilinca, «εργαζόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή όταν αισθανόταν καλύτερα και όταν τελείωνε τον κύκλο της χημειοθεραπείας επέστρεφε πίσω στη δουλειά της.»

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει την Δευτέρα 7/2/22 η ώρα 11π.μ στον Άγιο Θωμά.

Η ανακοίνωση του ΚΕΠΑ ‘Αγιος Χριστόφορος

Δυστυχώς σήμερα έφυγε πρόωρα η Ilinca-Florenta Apur σε ηλικία 43 χρόνων για το αιώνιο ταξίδι μετά από μερικές εβδομάδες παραμονής στο ΚΕΠΑ στο δωμάτιο ανακουφιστικής φροντίδας και αφού μετάλαβε των αχράντων μυστηρίων.

Πάλεψε γενναία και με τόλμη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Η Ιlinca ήταν μια πολύ δυναμική γυναίκα. Εργαζόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή όταν αισθανόταν καλύτερα και όταν τελείωνε τον κύκλο της χημειοθεραπείας επέστρεφε πίσω στη δουλειά της.

Στο ΚΕΠΑ, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου, βοηθούσε τους νοσηλευτές για την φροντίδα της και πολλές φορές ζητούσε γάντια για να βοηθήσει στην σίτιση και το λουτρό της.
Πάντα ήταν ευγενική. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλή μανούλα…
Λάτρευε τη μοναχοκόρη της Κιραλίνα.
Η Κιραλίνα (20 ετών) καθημερινά ήταν δίπλα από τη μητέρα της. Ένα εργαζόμενο κορίτσι που παράλληλα σπουδάζει στο UCLAN έχασε το στήριγμά της, τη μανούλα της…
Ο Θεός να δίνει δύναμη σε αυτό το κορίτσι να προχωρήσει στη ζωή της και να αναπαύσει την ψυχή της μητέρας της.

Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα 7/2/22 η ώρα 11π.μ στον Άγιο Θωμά.

Αιωνία να είναι η μνήμη της.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη οικογένεια της.
Το ΚΕΠΑ θα προσφέρει δωρεάν Γεύμα Αγάπης για άπορες οικογένειες στη μνήμη της.

Famagusta.News