Πάτερ Ηράκλης: Ο τροπαιούχος ιερέας που μετακίνησε εσπερινό για χάρη της Ένωσης (Συνέντευξη)

Στιγμιότυπο 2019 01 14 19.38.05

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στο αθλητικό πόρταλ Kerkida.Net και στον αθλητικογράφο Σταύρο Παπαδημητρίου ο γνωστός σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου, πάτερ Ηράκλης.

Όπως αναφέρεται στη συνέντευξη, το πόσο εξαιρετικός χαρακτήρας είναι, αποτυπώνεται από την αγάπη του κόσμου. Ιδίως της νεολαίας, η οποία μπορεί να μην έχει άριστη σχέση με την Εκκλησία και οι νέοι να μην Εκκλησιάζονται συχνά, ωστόσο λατρεύουν τον Πάτερ τους!

Σε αυτό παίζει ρόλο το ότι ο Πάτερ Ηράκλης είναι πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες και βοηθά με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο. Και βέβαια, σημαντικός παράγοντας είναι η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την Ένωση! Αυτό το τελευταίο είναι η αφορμή της συνέντευξης μας, αφού ο Πάτερ που τα τελευταία τρία χρόνια έχει σηκώσει δύο τρόπαια (μετά από απαίτηση του κόσμου), σίγουρα έχει… πραγματάκια να μας πει!

Γιατί τον αγαπάει τόσο πολύ ο κόσμος; Πώς ένιωθε όταν άκουγε τον κόσμο να φωνάζει το σύνθημα «να το σηκώσει ο Παπάς»; Θα ήταν το ίδιο καλός ποδοσφαιριστής όσο είναι Ιερέας; Αν ήταν Πρόεδρος της ΕΝΠ για μια μέρα, ποια ενέργεια θα έκανε; Ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής και φυσικά η πιο σημαντική ερώτηση, ισχύει ότι το 2012 μετέφερε κατά μία ώρα τον εσπερινό του Αγίου Γεωργίου για χάρη της Ένωσης;

Βέβαια από τη συνέντευξη δεν απουσιάζει, βέβαια, και το ξεκαρδιστικο βίντεο που έφτιαξε το Famagusta.News το περασμένο Μεγάλο Σάββατο, αφού ο πάτερ Ηράκλης είναι γνωστός παγκύπρια για την ταχύτητα με την οποία μεταδίδει το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου:

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Σταύρου Παπαδημητρίου από το Kerkida.Net πατώντας εδώ