Periyiali Residence Resort: Το πιο καινοτόμο πρότζεκτ πολυτελών κατοικιών στον Κόννο από την Oikos Group

Αναπτυγμένο στην περιοχή του Κόννου με 41 κατοικίες με πρωτοποριακές υπηρεσίες

OIKOS GROUP FAMAGUSTA NEWS WEEK2 A scaled Oikos Group

To “Periyiali” αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του έργο, καθώς είναι ένα θέρετρο με πολυτελείς κατοικίες (Private Villas Residence Resort). Το έργο είναι ανεπτυγμένο στην περιοχή του Κόννου, στην πιο προνομιακή τοποθεσία ίσως σε ολόκληρο το νησί.

Πρόκειται για πράσινο έργο που αποτελείται από 41 κατοικίες διαφόρων χαρακτηριστικών, ενεργειακής απόδοσης Α’, με φωτοβολταϊκά συστήματα σε κάθε κατοικία για παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας. Το “Περιγιάλι” θα είναι ελεγχόμενο έργο και θα προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας στους ενοίκους του όλο το 24ωρο.

OIKOS GROUP FAMAGUSTA NEWS WEEK2 B scaled Oikos Group

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του έργου η διακίνηση των αυτοκίνητων θα γίνεται υπόγεια, δηλαδή οι περισσότεροι ένοικοι θα μεταβαίνουν στις κατοικίες τους μέσω τούνελ. Έχοντας φτάσει στις κατοικίες τους, θα υπάρχει χώρος στάθμευσης εντός της οικίας. Με τον τρόπο αυτό μειώνουμε τον θόρυβο στον ισόγειο χώρο του έργου και προσφέρουμε ποιοτικότερη ζωή στους ενοίκους και στον περιβάλλοντα χώρο.

Το έργο αυτό θα προσφέρει διάφορες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες μέσω του Club House το οποίο περιλαμβάνει εστιατόριο, καφετέρια, spa, χώρο υποδοχής, υπηρεσίες δωματίου και άλλα πολλά, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Tο έργο αυτό αναμένεται να αποτελέσει το στολίδι της Επαρχίας Αμμοχώστου, συνδυάζοντας τα καταγάλανα νερά του Κάβο Γκρέκο, την ιδιομορφία του έργου, αλλά και τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται.