ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σκάφος με 25 πολιτικούς πρόσφυγες μεταξύ των οποίων και μια έγκυος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

viber image43 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Πρόσφυγες

Νέα υπόθεση εισόδου πολιτικών προσφύγων στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας αντιμετώπισαν το Σάββατο οι Αρχές στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου. Γύρω στις 10:30π.μ. τα ραντάρ της Κυπριακής Δημοκρατίας εντόπισαν πλεούμενο ανοικτά και πάλι του Κάβο Γκρέκο. 

Συνολικά 25 παράνομοι μετανάστες από τη Συρία εντοπίστηκαν το πρωί στη περιοχή Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις εννέα σήμερα το πρωί εντοπίστηκε σκάφος με παράνομους μετανάστες ανοικτά του Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα.
Ακατος της Λιμενικής Αστυνομίας μετέβη στη περιοχή όπου και εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος στο οποίο υπήρχαν 25 συνολικά παράνομους μετανάστες οι οποίοι όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς ξεκίνησαν από τη Συρία με προορισμό τη Κύπρο.

Η άκατος της Λιμενικής Αστυνομίας συνόδευσε το σκάφος μέχρι το αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου όπου οι παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν.

Πρόκειται για 25 συνολικά άτομα από τη Συρία, 8 άντρες, 8 γυναίκες και 9 ανήλικοι μεταξύ των οποίων δύο βρέφη, ενώ οι υπόλοιποι είναι μέχρι 16 χρόνων.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου ενώ ενημερώθηκε και η Πολιτική Αμυνα μέλη της οποίας ανέλαβαν την σίτιση των Σύρων.

Την υπόθεση διερευνά η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αμμοχώστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο 24ωρο, 64 συνολικά μετανάστες εισήλθαν στα σύνορα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε Επαρχία Αμμοχώστου, Λάρνακα και Πάφο.

Δείτε τις φωτογραφίες του Famagusta.News

viber image43 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Πρόσφυγες viber image44 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Πρόσφυγες viber image45 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Πρόσφυγες