ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Αυτοί είναι οι viral σέρφερ – “Εκμεταλλευτήκαμε το φαινόμενο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι... viral σέρφερ που έκαναν watersports στους δρόμους του πλημμυρισμένου Πρωταρά μιλούν για τις στιγμές... γέλιου μέσα στην κακοκαιρία

λλλλ exclusive, Πρωταράς

Τολμηροί αποδείχθηκαν ορισμένοι κάτοικοι της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου καθώς δεν φοβήθηκαν τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου. Αντί για σκούφους και μπουφάν, φόρεσαν μαγιό και έκαναν watersports στην πλημμυρισμένη πλατεία του Πρωταρά, προσφέροντας απολαυστικές στιγμές και αρκετά viral βίντεο.

Στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι της τηλεόρασης του Σίγμα φιλοξενήθηκαν ο Κυριάκος και ο Ανδρέας, ιδιοκτήτες watersports στον Πρωταρά και μίλησαν για την εμπειρία που βίωσαν κάνοντας καγιάκ και διάφορα άλλα θαλάσσια αθλήματα μέσα στον πλημμυρισμένο Πρωταρά.

Διαβάστε επίσης: Έκανε… κανό στους πλημμυρισμένους δρόμους του Πρωταρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος ανέφερε αρχικά ότι πάντα όταν υπάρχει κακοκαιρία βγαίνουν στο σεργιάνι. «Μας αρέσει η φύση, η κακοκαιρία, τα νερά. Όταν είδαμε την πρωτοφανή κατάσταση, αρπάξαμε τα καγιάκ και εκμεταλλευτήκαμε το φαινόμενο».

Συμπλήρωσε ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στον Πρωταρά. «Κάναμε κάποιους να γελάσουν μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνούν. Οι μαγαζάτορες που ήταν εκεί και προσπαθούσαν να σώσουν τις επιχειρήσεις τους, άρπαξαν τα κινητά τους και κατέγραψαν την στιγμή. Τουλάχιστον γέλασαν λίγο μαζί μας. Ήταν το θετικό».

Συμπλήρωσε ότι από το πρωί βοήθησαν κόσμο που είχε προβλήματα με τις βροχές. Υπογράμμισε ότι ο κόσμος δεν πρέπει στην επόμενη κακοκαιρία να δοκιμάσει να κάνει watersports μέσα στους δρόμους. «Όταν βλέπουν τέτοια φαινόμενα πρέπει να κάνουν επαναστροφή και να φύγουν».

Ο Ανδρέας από την πλευρά του ανέφερε ότι ήταν ο οδηγός του οχήματος. «Είχαμε λίγη έγνοια αλλά ήμασταν προσεκτικοί». Τόνισε ότι η δύναμη του νερού είναι πολύ μεγάλη.

Πηγή: SigmaLive