ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία – Ενώπιον Δικαστηρίου ο 38χρονος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης οι ανακριτές για να εντοπίσουν μαρτυρίες

photo 5 exclusive, Αστυνομία

Απόπειρα φόνου διερευνά μεταξύ άλλων η Αστυνομία για την υπόθεση η οποία σημειώθηκε σήμερα στον Πρωταρά όταν δύο ελληνοκύπριοι εντοπίστηκαν τραυματισμένοι, ενώ ο ένας έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, εναντίον του 38 χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας για τα οποία συνελήφθηκε στις 12 το μεσημέρι.

Όσον αφορά των 41χρονο, αυτός φέρει πολλαπλά ανοικτά τραύματα στο θώρακα, στην πλάτη, στην κοιλιά, στο λαιμό και στο πρόσωπο. Έγινε εισαγωγή του στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείο Αμμοχώστου και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του διακομίστηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας/κέντρο τραύματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης φέρει ανοικτό κάταγμα δεξιού ποδιού και αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο.

Τα αίτια που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 41χρονου μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου επικεντρώνονται στην αναζήτηση μαρτυρίας από κλειστά κυκλώματα βιντεοπαρακολούθησης στην περιοχή.

Ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου για διαδικασία προσωποκράτησης.