ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε τουρίστρια – Τί αναφέρει η Αστυνομία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τί αναφέρει η Αστυνομία για τον τραυματισμό γυναίκας μετά από πτώση δέντρου στον Πρωταρά - Με κατάγματα στο Νοσοκομείο η 68χρονη - Θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση

εικόνα Viber 2022 07 20 16 21 22 418 exclusive, Αστυνομία

Τις συνθήκες τραυματισμού 68χρονης τουρίστριας απο την Γαλλία μετά απο πτώση φοινικόδεντρου διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Διαβάστε επίσης: ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Δέντρο καταπλάκωσε γυναίκα – Με τραύματα στο Νοσοκομείο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε πρώτο το Famagusta.News αλλά και όπως αναφέρει η Αστυνομία, γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης (20/7) ενώ η 68χρονη περπατούσε μαζί με τον 77χρόνο σύζυγό της στην οδό Βρυσουδιών στην περιοχή Περνέρα στο Παραλίμνι, κάτω απο συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να εισήλθαν στην αυλή εστιατορίου. Φοινικόδεντρο το οποίο βρισκόταν στον χώρο του εστιατορίου αποκόπηκε, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, και έπεσε πάνω στην 68χρονη.

εικόνα Viber 2022 07 20 16 21 22 203 exclusive, Αστυνομία

Στο μέρος μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου όπου βοήθησαν στον απεγκλωβισμό της 68χρονης.

Η 68χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα μηριαίου οστού, σπάσιμο στα πλευρά καθώς και κάταγμα στον 5ο σπόνδυλο. Η 68 χρονη αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο ενώ η κατάστασή της δεν εμπνέει κίνδυνο για την ζωή της.

εικόνα Viber 2022 07 20 16 21 21 557 exclusive, Αστυνομία

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στην προσπάθειά του να αποκόψει το φοινικόδεντρο, αυτό έπεσε με τέτοιο τρόπο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 68χρονης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά αδίκημα κατά παράβαση απερίσκεπτων και αμελών πράξεων.

Famagusta.News