ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Διαδίδουν ότι ταβέρνα θανάτωσε 32 γατάκια – “Καμία υπόθεση” απαντά η Αστυνομία

Κατηγορούν ταβέρνα στον Πρωταρά για θανάτωση 32 γάτων - "Καμία καταγγελία" απαντά η Αστυνομία - Νομικά κινούνται οι ιδιοκτήτες

photo exclusive, Καταγγελία, Πρωταράς

Ανυπόστατες, όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής, καταγγελίες φαίνεται ότι διαδίδονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για γνωστή ταβέρνα στον Πρωταρά. Όπως διαδίδεται στις καταγγελίες, οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας φέρονται να δηλητηρίασαν… 32 γατάκια. Μάλιστα οι ανυπόστατες, όπως μέχρι στιγμής αποδεικνύεται, καταγγελίες δεν μένουν εκεί, καθώς ο χρήστης των κοινωνικών δικτύων που διαδίδει την καταγγελία, αναφέρει ότι η δηλητηρίαση έγινε με κοτόπουλα εμποτισμένα με δηλητήριο! Τις κατηγορίες απορρίπτει η Αστυνομία που φαίνεται να ανέλαβε την υπόθεση, ενώ νομικά εναντίον των χρηστών που ανήρτησαν τις καταγγελίες κινούνται οι ιδιοκτήτες.

Η “επίμαχη” καταγγελία

viber image 2022 04 07 14 32 38 681 exclusive, Καταγγελία, Πρωταράς

Η αστυνομία από πλευράς της απάντησε ότι ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνιου στις 5/4/22 ανταποκρίθηκε άμεσα στη πληροφορία για πιθανή δηλητηρίαση γατών απο ιδιοκτήτη ταβέρνας στον Πρωτάρα. Απο τις εξετάσεις της αστυνομίας στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κανένας νεκρός γάτος ούτε εντοπίστηκαν οποιαδήποτε στοιχεία που να τεκμηριώνουν πιθανή δηλητηρίαση τους. Κλείνοντας η αστυνομία ανέφερε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί γάτοι που να έχουν δηλητηριαστεί ούτε υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία που να οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα.

Η διεύθυνση της ταβέρνας με την σειρά της απάντησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις φήμες.

Συγκεκριμένα μέσα από ανακοίνωση, ανέφερε ότι ήδη οι νομικοί τους σύμβουλοι χειρίζονται την εν λόγω υπόθεση σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, τονίζοντας ότι οι συγκεκριμένες φήμες είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες.

viber image 2022 04 07 13 22 37 837 2 exclusive, Καταγγελία, Πρωταράς

Φωτογραφία Αρχείου

Famagusta.News