ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Eικόνες από έναρξη λειτουργίας οργανωμένων παραλιών – Βίντεο drone από το Fig Tree Bay

DJI 0290 2 scaled exclusive, Παραλίες, Παραλίες Πρωταρά, Πρωταράς
©Famagusta.News

Κατάμεστες ήταν οι παραλίες του Πρωταρά χθες, αφού ήταν πολλοί αυτοί που επέλεξαν να περάσουν την πρώτη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο.

Όλες οι παραλίες εξοπλίστηκαν με ξαπλώστρες και ομπρέλες, όπως προνοείται από το πρωτόκολλο, ενώ ο Δήμος πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά, με δωρεάν παραλίες προς του λουόμενους για όλο το Σαββατοκύριακο.

Δείτε μοναδικά πλάνα drone που κατέγραψε το Famagusta.News:

Οι λειτουργοί του Δήμου έχουν εργαστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε πολύ έντονους ρυθμούς για να καταφέρουν να ετοιμάσουν το κοινό.

Την ικανοποίησή του εκφράζει στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης.

“Όλα τα μέτρα τηρήθηκαν πλήρως και οι κόσμος συμμορφώθηκε και τις οδηγίες”, ανέφερε ο κ. Πυρίλλης.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του Sigma:

Για άλλη μια φορά ο κόσμος απέδειξε πως έχει τον Πρωταρά ψηλά στις προτιμήσεις του και απόλαυσαν τις χρυσές αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά, και ο Δήμος τους ευχαρίστησε με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Εμείς συνέχισε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου “έχουμε φροντίσει όλη η διάταξη και λειτουργία να διέπεται και να συμμορφώνεται με βάση τις πρόνοιες των σχετικών διαταγμάτων”.

“Οι υπεύθυνοι στις παραλίες έλαβαν σαφείς οδηγίες πως να χειριστούν τα νέα δεδομένα. Κάθε ξαπλώστρα απολυμαίνεται μόλις αλλάξει ο λουόμενος, τηρούνται οι αποστάσεις και ο κόσμος έχει εφαρμόσει της οδηγίες” κατέληξε ο κ. Πυρίλλης.

Famagusta.News / ΚΥΠΕ / SigmaTV