ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Εικόνες από τη στιγμή της πυρκαγιάς σε εστιατόριο και μπιραρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκλειστικές εικόνες εξασφάλισε το Famagusta.News από τη στιγμή που οι πύρινες γλώσσες ζώνουν εστιατόριο και μπιραρία καθώς και παρακείμενο ξενοδοχείο στο κέντρο του Πρωταρά χθες το πρωί.

Διαβάστε επίσης: ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ολοσχερώς καταστράφηκαν από πυρκαγιά εστιατόριο και μπιραρία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς μπυραρία και εστιατόριο στον Πρωταρά ενώ διπλανό ξενοδοχείο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της πυρκαγιάς:

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι “λίγο μετά τις έντεκα το πρωί της Παρασκευής εξερράγη πυρκαγιά σε εστιατόριο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ξενοδοχείων στο Πρωταρά. Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε στη συνέχεια σε παρακείμενη μπυραρία και σε ξενοδοχείο”.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς η μπυραρία και το εστιατόριο ενώ το ξενοδοχείο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ωστόσο η Αστυνομία εικάζει ότι η φωτιά προκλήθηκε από εργασίες συντήρησης που διεξάγονταν στο εστιατόριο.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα εξακριβωθούν από εξετάσεις που θα διενεργήσουν η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Famagusta.News