ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Εικόνες από το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Άλλη μία ξενοδοχειακή μονάδα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της στα μέσα Απριλίου στην καρδιά του Πρωταρά. Πρόκειται για το οκταώροφο Flamingo Paradise Beach Hotel, ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων και 230 κλινών το οποίο αναμένεται να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες προσθήκες στον χώρο της φιλοξενίας στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Το Flamingo Paradise Beach Hotel, το οποίο έλαβε το πράσινο φως από την Περιβαλλοντική Αρχή τον Ιανουάριο του 2019 και η Πολεοδομική Άδεια εκδόθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2019, βρίσκεται τοποθετημένο στην καρδιά του Πρωταρά και ανήκει στην L.T. Flamingo Paradise Ltd & Άλλοι Λτδ. Το ξενοδοχείο ανεγέρθηκε σε χώρο όπου στο παρελθόν υπήρχαν δύο ξενοδοχειακές μονάδες και ένα εστιατόριο.

Βρίσκεται, συγκεκριμένα, σε απόσταση 39 μέτρων από την παραλία Βρύση (Sunrise), και μπροστά από το ξενοδοχείο Odessa στον Πρωταρά.

Θα αποτελείται από 110 δωμάτια σε πέντε ορόφους. Σε κάθε όροφο υπάρχουν 18 δωμάτια Inland και Side Sea View και τέσσερα δωμάτια Front Sea View, δύο εκ των οποίων είναι Superior δωμάτια. Καθένα από τα 110 δωμάτια είναι μοναδικά σχεδιασμένα και διακοσμημένα, με έπιπλα υψηλής ποιότητας και έξυπνες τεχνολογίες, συνδυάζοντας άνεση και πολυτέλεια.

Πιο συγκεκριμένα, ξενοδοχειακή μονάδα αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο, και πέντε ορόφους με 22 δωμάτια σε κάθε όροφο και roof garden. Περιλαμβάνει 110 δωμάτια, χώρο υποδοχής, μπαρ, εστιατόρια, πισίνες, κλπ. καθώς και 61 χώρους στάθμευσης σε υπόγεια και ισόγειο. Οι κτηριακές εγκαταστάσεις θα καταλαμβάνουν έκταση 3.655τμ, ενώ ο χώρος πρασίνου θα καλύπτει έκταση 1.105τμ.

Ο μοντέρνος εσωτερικός χώρος με ενιαία διαρρύθμιση δημιουργεί ένα αυθεντικό και κομψό περιβάλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα ιδιωτικότητα σε κάθε χώρο. Τα ιδιωτικά μπαλκόνια με τα άνετα καθίσματα προσφέρουν άμεση ή μερική θέα στη θάλασσα. Στα χαμηλότερα επίπεδα, τα όμορφα χαρακτηριστικά του νερού συνδυάζονται με τη θάλασσα και τους κήπους.

Το κεντρικό εστιατόριο, με θέα στην πισίνα και την παραλία, σερβίρονται οι γεύσεις της αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας, ενώ η ομάδα του lobby bar προετοιμάζει μία σειρά από κοκτέιλ ή αρωματικούς καφέδες.

Για δείπνο, προτείνεται το Beach Restaurant, το οποίο διαθέτει μια επιλογή από θαλασσινά και κρέατα από το À la carte μενού.

Δείτε περισσότερες εικόνες:

Famagusta.News

Ροη Ειδησεων

Κουμής: Εντός των στόχων μας τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων

Τα στατιστικά στοιχεία αφίξεων του πρώτου τετραμήνου του 2024 καταδεικνύουν ότι είμαστε μέσα στους στόχους…

17 Μαΐου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών

Με την κατάθεση της Σαμάνθας Στρατιδάκη, η οποία είναι ειδική επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη…

17 Μαΐου, 2024

Υπουργός Εσωτερικών: «Ταύτιση απόψεων στην Υπουργική»

Από τη σημερινή συζήτηση καταγράφεται η ταύτιση απόψεων σε σχέση με την πρωτοβουλία της Κυπριακής…

17 Μαΐου, 2024

H ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα απειλητικά email στα σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), ενημερώνει ότι μεγάλος αριθμός δημόσιων σχολείων στην Κύπρο…

17 Μαΐου, 2024

Νεκρή 77χρονη στην άσφαλτο – Την εγκατέλειψε ο οδηγός

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το πρωί σήμερα στην Κοκκινοτριμιθιά,…

17 Μαΐου, 2024

Ανόρθωση: Εξοφλήθηκε το χρέος στην κτηματική

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ΜΑΧΗΤΕΣ με την οποία πληροφορούν το κοινό ότι επήλθε οριστική συμφωνία με…

17 Μαΐου, 2024