ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Έρχεται το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Ο Δήμος Παραλιμνίου θα φιλοξενήσει τις αποστολές καθώς και την τελετή έναρξης

257979372 258162836346884 2697465528203825303 n exclusive, Πρωταράς, τελετή έναρξης, Φεστιβάλ, Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

Στον Δήμο Παραλιμνίου και συγκεκριμένα στον Πρωταρά θα φιλοξενηθεί το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι και τις 8 Μαΐου 2022 και ο Δήμος Παραλιμνίου θα φιλοξενήσει τις αποστολές καθώς και την τελετή έναρξης στις 5 Μαΐου 2022.

Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Παραλιμνίου με τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Πυρίλλη, τον Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων και Πρόεδρο του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών Κύπρου κ. Δημήτρη Δημητρίου, τον Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών Κύπρου και Πρόεδρο του Συνδέσμου Αμμοχώστου, κ. Γιώργο Δημητρίου καθώς και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Λεμεσού κ. Κυριάκο Περικλέους.

Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση την οποία θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει το Παραλίμνι καθώς θα δώσει την ευκαιρία να επισκεφθούν τις περιοχές πολλά μέλη του συνδέσμου από πολλές χώρες.

Το Διεθνές Παραδοσιακό Φεστιβάλ του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών ξεκίνησε το 2019 στη Βουλγαρία και σε αυτό συμμετείχαν ομάδες Αστυνομικών από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, ενώ με το Φεστιβάλ αυτό γίνεται προώθηση της Κύπρου σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννη Καρούσου.