ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Γυναίκες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν επίθεση από άγνωστο

unknow man Αστυνομία, Πρωταράς
Εικόνα Αρχείου

Νύχτα τρόμου φαίνεται να έζησαν σύμφωνα με καταγγελία τους δύο γυναίκες την περασμένη Κυριακή στον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Famagusta.News, και μετά από καταγγελία, οι δύο γυναίκες, μία Βρετανίδα και μία Κύπρια, όπως αναφέρουν, έκαναν τη συνηθισμένη τους βόλτα στον παραλιακό πεζόδρομο γύρω στις 5 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν αντιλήφθηκαν ότι ένας άγνωστος άνδρας τις ακολουθούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Ο άγνωστος άντρας φορούσε, σύμφωνα με την περιγραφή τους, κουκούλα και είχε χαμηλωμένο το κεφάλι του, κρύβοντας με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν βεβαιώθηκαν ότι κάτι συμβαίνει, οι δύο γυναίκες απευθύνθηκαν στον άντρα και του ζήτησαν να παραμείνει μακριά και πως αν επεδίωκε κάτι, θα καλούσαν την αστυνομία. Σε ένα σημείο του πεζόδρομου που δεν υπήρχε καλός φωτισμός, συνεχίζει η καταγγελία, ο άντρας βρέθηκε μπροστά τους και τους επιτέθηκε.

Αρχικά προσπάθησε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες, να αρπάξει την μία γυναίκα από το χέρι και όταν αυτές προσπάθησαν να τον απωθήσουν, τότε ο άντρας προσπάθησε να τις χτυπήσει με μια κόκκινη τσάντα που είχε στα χέρια του.

Όπως αναφέρει η καταγγελία που δημοσίευσαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι δύο γυναίκες έτρεξαν τρομαγμένες προς τον κεντρικό δρόμο του Πρωταρά και για να διαφύγουν από τα χέρια του άγνωστου άντρα, μπήκαν σε μια καφετέρια της περιοχής. Η υπεύθυνη της καφετέριας κάλεσε την αστυνομία, ενώ στη συνέχεια οι ίδιες προχώρησαν σε καταγγελία προς την Αστυνομία.

Στιγμιότυπο 2019 01 24 15 09 59 Αστυνομία, Πρωταράς

Στιγμιότυπο 2019 01 24 15 10 11 Αστυνομία, Πρωταράς

Famagusta.News