ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά για τους «Μικρούς Ήρωες»

Το Cavo Zoe Seaside Hotel στον Πρωταρά και το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Untitled 5 Cavo Zoe, Μουσική, ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η πανσέληνος του Αυγούστου, γίνεται η αφορμή για μία πολύ ιδιαίτερη μουσική βραδιά για καλό σκοπό, με μουσικές και τραγούδια που υμνούν το ολόγιομο φεγγάρι του τελεταίου μήνα του καλοκαιριού.

Μία μαγευτική, φιλανθρωπική μουσική βραδιά, με πιάνο και φωνή, κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι που συνδιοργανώνουν το Cavo Zoe Seaside Hotel στον Πρωταρά και το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω στις 19 Αυγούστου, στις 20:30, στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου, δίπλα από τη θάλασσα.

Κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού, η υπέροχη τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, με την εξαιρετική φωνή της, θα μας ταξιδέψει αυτό το όμορφο βράδυ του καλοκαιριού μαζί με τον σπουδαίο ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη. Οι δύο καλλιτέχνες, που ανταποκρίθηκαν με χαρά στον σκοπό της βραδιάς δείχνοντας την ευαισθησία τους, θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια του φεγγαριού και όχι μόνο.

Tα καθαρά έσοδα της μουσικής βραδιάς θα διατεθούν στην πρωτοβουλία του κ. Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», για ενίσχυση των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο.

Οδηγίες και Συστάσεις

  • Το κοινό παρακαλείται να προσέλθει στην εκδήλωση το αργότερο 30 λεπτά πριν από την έναρξη της μουσικής βραδιάς.
  • Οι διοργανωτές ακολουθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα, σύμφωνα με τα σχετικά διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, γι’ αυτό παρακαλoύν το κοινό να προσκομίζει κατά την είσοδό του στον χώρο safe pass:
    • αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης (RAPID TEST) 72 ωρών
    • αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) 72 ωρών
    • κάρτα εμβολιασμού (που πιστοποιεί την πραγματοποίηση τουλάχιστον της πρώτης δόσης και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία της)
    • αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης νοσούντος με COVID, νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα 6 μηνών.

Ημέρα: Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021Ώρα έναρξης: 20:30
Χώρος: Ξενοδοχείο Cavo Zoe, Πρωταράς
Κρατήσεις: 99932933
Τιμή φιάλης ανά 4 άτομα: €200. (Περιλαμβάνει platters φρούτων και τυριών).

poster Cavo Zoe, Μουσική, ΣΥΝΑΥΛΙΑ

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτηση η προκράτηση.

Το ξενοδοχείο Cavo Zoe και το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω στηρίζουν την πρωτοβουλία του κ. Λουκά Φουρλά διαθέτοντας όλα τα καθαρά έσοδα της μουσικής βραδιάς στους «Μικρούς Ήρωες».

Διοργανωτές: Cavo Zoe Seaside Hotel, Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω»

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα