ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Κατακλυσμός… επισκεπτών για τη Δέσποινα Βανδή (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εντυπωσίασε στον Πρωταρά η Δέσποινα Βανδή

photo 2 exclusive, Βανδή, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, Κατακλυσμός, Πρωταράς

Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη δημοφιλή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου για την Κυριακή του Κατακλυσμού στον Πρωταρά, με θέα τη διάσημη παραλία Fig Tree Bay.

Η δωρεάν συναυλία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο δημοτική πλατεία εκδηλώσεων Fig Tree Bay, όπου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Κύπρου επισκέφθηκαν τον Πρωταρά για να απολαύσουν την ξεχωριστή μουσική παράσταση που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου.

Η Δέσποινα Βανδή κατά την ερμηνεία της δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Παραλιμνίου και να τονίσει το γεγονός ότι βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την παραλία Fig Tree Bay του Πρωταρά, μία από τις διασημότερες παραλίες παγκοσμίως.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης καλωσόρισε τους επισκέπτες στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνεται επ’ ευκαιρίας του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί το προσωπικό του Δήμου Παραλιμνίου.

Τη συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, ο Υφυπουργός Τουρισμού, ο Γενικός Εισαγγελέας, Βουλευτές, οι Δήμαρχοι Αγλαντζιάς και Λευκονοίκου, οι Κοινοτάρχες Φρενάρους και Αχερίτου, Διευθυντές Υπουργείων και Κυβερνητικών Τμημάτων, Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι προσκεκλημένοι.