ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Κατάμεστο το Fig Tree Bay (Βίντεο drone)

AF820880 E488 4AA1 ABEB 73F65BF8B601 FD4C5820 505C 440A 807C 63BBC88D4BF5 001 scaled exclusive, Fig Tree Bay, Δήμος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, Νέα Αμμοχώστου, Παραλίες Πρωταρά, Πρωταράς
Processed with VSCO with c8 preset

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο χωρίς τουρίστες βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συμπολίτες μας. Παρ’ όλα αυτά, όσοι έσπευσαν στις παραλίες του Πρωταρά για να βρουν ξαπλώστρες δυσκολεύτηκαν καθώς από νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι οργανωμένες παραλίες του τουριστικού θερέτρου ήταν κατάμεστες με παραθεριστές από κάθε γωνιά της Κύπρου, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο για να απολαύσουν το μπάνιο τους στις παραλίες της περιοχής, επισημαίνοντας, μάλιστα, και τη δυσκολία τήρησης των μέτρων.

Δείτε το εναέριο βίντεο που κατέγραψε το drone του Famagusta.News:

Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες θαλάσσιων αθλημάτων τονίζουν ότι για τη βιωσιμότητά τους είναι αναγκαία η ύπαρξη τουριστών. Όπως αναφέρουν, παρά την αυξημένη κίνηση που παρατηρείται τα Σαβατοκύριακα, αυτό, όπως αναφέρουν, δεν είναι αρκετό για να καλύψει όλα τα έξοδα, καθώς η κίνηση που καταγράφεται τις υπόλοιπες ημέρες είναι σχετικά μειωμένη.

Ευχαριστημένος δηλώνει και ο δήμαρχος Παραλιμνίου για την αυξημένη κίνηση στο παραλιακό θέρετρο του Πρωταρά. Ο Θεόδωρος Πυρίλλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κίνηση που είχε ο Πρωταράς το τριήμερο. Ευχαρίστησε όλους τους Κύπριους επισκέπτες οι οποίοι, όπως είπε, εκτιμούν και επισκέπτονται τον τόπο μας, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες ανταποκρίθηκαν πλήρως και παρείχαν όλες τις υπηρεσίες και διευκολύνσεις προς τους επισκέπτες. Εξέφρασε, μάλιστα και την ελπίδα του ότι και τα επόμενα Σαββατοκύριακα και τις επόμενες μέρες ο κόσμος θα συνεχίσει να τιμά τον Πρωταρά και το Παραλίμνι.

Δείτε το ρεπορτάζ για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σίγμα:

Επισημαίνεται ότι στην ελεύθερη Αμμόχωστο οι εκδηλώσεις για τον Κατακλυσμό έχουν αναβληθεί από τις τοπικές αρχές, χωρίς αυτό να αποθαρρύνει τους συμπατριώτες μας από το να επισκέπτονται μαζικά τις παράλιες περιοχές, ενώ όσοι στάθηκαν τυχεροί κατάφεραν να εξασφαλίσουν κράτηση για διαμονή σε ένα από τα λιγοστά τουριστικά καταλύματα που βρίσκονται σε λειτουργία.

Famagusta.News