ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Με πολλαπλά τραύματα από μαχαιριές ο 41χρονος – Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Επί ποδός η Αστυνομία - Αποκλεισμένες οι σκηνές - Διερευνάται η σύνδεση των δύο προσώπων

photo 4 exclusive, Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7:30 το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2023 λήφθηκε πληροφορία στο κέντρο μηνυμάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου για τραυματισμένο πρόσωπο στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά. Στις 8:15, περίπου, το πρωί λήφθηκε πληροφορία ότι δεύτερος άνδρας ηλικίας 38 ετών, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι, βρισκόταν στον χώρο υποδοχής ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 38χρονος, στην προσπάθειά του να διαφύγει, πήδηξε από περιτοιχίσματα του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να διαφύγει, να τραυματιστεί στο πόδι και να τραυματιστεί.

Οι δύο άνδρες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Ο 41χρονος, κάτοικος Παραλιμνίου, φέρει πολλαπλές μαχαιριές και νοσηλεύεται διασωληνωμένος ενώ ο 38χρονος από τη Λευκωσία φέρει κάταγμα στο πόδι.

Τις σκηνές διερευνούν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού, της ΥΚΑΝ και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων. Τα αίτια τα οποία οδήγησαν στους τραυματισμούς των δύο προσώπων διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Famagusta.News