ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τρέχουν να προλάβουν για τις παραλίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέχει να προλάβει για αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου ο Δήμος Παραλιμνίου πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Η θεομηνία του περασμένου Δεκεμβρίου άφησε στο πέρασμά της μεγάλες καταστροφές ιδιαίτερα στην παραλία “Καλαμιές”, με αποτέλεσμα η τοπική αρχή να προβαίνει σε εργασίες αποκατάστασης των ζημιών. Ο Έπαρχος Αμμοχώστου ξεκαθαρίζει ότι παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει για παράνομες επεμβάσεις, όλες οι εργασίες γίνονται σε συνεννόηση με την Επαρχιακή Διοίκηση.

Ο Έπαρχος Αμμοχώστου, Γιώργος Χρυσαφίνης, δήλωσε ότι:

“Έχει δοθεί έγκριση στον Δήμο Παραλιμνίου για να αποκαταστήσει την παραλία όπως στην προτεραία κατάσταση. Το ζήτημα παρακολουθείται από τον φύλακα προστασίας της παραλίας της Επαρχιακής Διοίκησης και μέχρι τώρα, τουλάχιστον, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει κάποιες καταγγελίες, μέχρι τώρα δεν υπήρξε οποιοσδήποτε λόγος για να επέμβει η επαρχιακή διοίκηση. Θέλω, μάλιστα, να σημειώσω ότι το συνεργείο του Δήμου δέχεται και εφαρμόζει τις υποδείξεις που του γίνονται κατά περίπτωση”.

Σε επικοινωνία του Σίγμα με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου ο ίδιος ανέφερε ότι όλες οι εργασίες γίνονται για αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα της 5ης Δεκεμβρίου και ο Δήμος βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με την Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου.

Πηγή: SigmaTV