Προτιμούν Πρωταρά και φέτος οι Κύπριοι παραθεριστές για τον κατακλυσμό

viber image 2020 06 06 14 38 33 exclusive, ΄Διακοπές, Κατακλυσμός, Νέα Αμμοχώστου, Παραλίες, Πρωταράς

Τους πρώτους κύπριους τουρίστες ξεκίνησε να υποδέχεται από σήμερα ο Πρωταράς, εν όψει και του τριημέρου, της πρώτης αργίας μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοΐού.

Πολλοί κύπριοι, από τη Λευκωσία και όχι μόνο, επέλεξαν το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά και τις χρυσές αμμουδιές, με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό.

Οι πληρότητες στα τρία ξενοδοχεία που λειτούργησαν για το τριήμερου του Αγίου Πνεύματος, φτάνουν στο 60-70% χαρίζονται αισιοδοξία στους ξενοδόχους που βλέπουν τις μονάδες τους να αποκτούν ξανά ζωή.

Φυσικά αρκετοί είναι και οι κύπριοι παραθεριστές που θα διανυκτερεύσουν είτε στις εξοχικές τους κατοικίες είτε σε τουριστικά καταλύματα.

Οι κατάμεστες παραλίες αποτελούν εικόνα χαράς και για τους τουριστικούς φορείς, οι οποίοι μέχρι στιγμής παρουσιάζονταν αισθητά μουδιασμένοι και ανήσυχοι, ως προς την πορεία της φετινής καλοκαιρινής σεζόν.

Τα περισσότερα κέντρα αναψυχής, εστιατόρια και καφετέριες είναι ήδη σε λειτουργία από την προηγούμενη εβδομάδα έχοντας εφαρμόσει τα κυβερνητικά πρωτόκολλα άρσης των περιοριστικών μέτρων, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Παρά το γεγονός ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του κατακλυσμού, επέλεξαν Πρωταρά για τις διακοπές τους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ο Πρωταράς είναι ψηλά στις προτιμήσεις.

Πηγή: Famagusta.News