Πυρίλλης για Καρούσο: “Θλίβομαι. Από το ίδιο μετερίζι δώσαμε μάχες για αυτή την επαρχία”

Στιγμιότυπο 2019 09 25 19.36.37 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Θεόδωρος Πυρίλλης

Αιχμηρή απάντηση απέστειλε μέσω ανακοίνωσής του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου προς τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας για τις ζυμώσεις σχετικά με τη μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Σε αποψινή του ανακοίνωση ο Θεόδωρος Πυρίλλης έγραψε χαρακτηριστικά:

“ΘΛΙΒΟΜΑΙ…
Κατανοώ το δικαίωμα κάθε Δημάρχου ή Κοινοτάρχη να εκφράζει οποιεσδήποτε απόψεις αναφορικά με την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ενδεχόμενη συνένωση Δήμων και Κοινοτήτων. Θλίβομαι όμως, που ο αδελφός Γιάννης Καρούσος, καταφέρεται με τέτοιο τρόπο έναντι μου και προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις. Θλίβομαι γιατί από το ίδιο μετερίζι δώσαμε μάχες για αυτή την Επαρχία. Για τούτο δεν θέλω να απαντήσω σε όσα μου καταλογίζει. Αρνούμαι να μπω στην αρένα της αντιπαράθεσης με αδελφό και πιστεύω ότι κάποτε θα αντιληφθεί το λάθος του. Ο βίος και η πολιτεία ακολουθεί τον καθένα από εμάς και ο κάθε ένας γράφει την ιστορία του”

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Νάπας έλαβε ομόφωνη απόφαση για συνένωση με τον Δήμο Σωτήρας και την Κοινότητα Λιοπετρίου, ενώ ο Δήμαρχος Παραλιμνίου υποστηρίζει την ενιαία ενοποίηση ολόκληρης της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

εικόνα Viber 2019 09 25 19 30 35 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Θεόδωρος Πυρίλλης

Famagusta.News