Πυρίλλης: “Τα παιδιά της επαρχίας Αμμοχώστου δικαιούνται να έχουν μέλλον” (βίντεο)

Απάντηση στην χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Αμμοχώστου σχετικά με τη χρήση του ονόματος της Αμμοχώστου για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων στην ελεύθερη επαρχία από τον Δήμο Παραλιμνίου έδωσε σήμερα μέσω της εκπομπής “Πρωτοσέλιδο” του Sigma ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης.

Διαβάστε επίσης: 
Αντιδρά ο Δήμος Αμμοχώστου για το Καρναβάλι Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.
Επαρχία Αμμοχώστου ή επαρχία Κοκκινοχωρίων;

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου εξέφρασε την ελπίδα να επανακτήσουμε πίσω την μητρόπολη της Αμμοχώστου και όλες οι εκδηλώσεις της Αμμοχώστου θα μεταφερθούν εκεί. Ταυτόχρονα, ανέφερε κ. Πυρίλλης, η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου που έχει υποτιμηθεί για τα τελευταία 44 χρόνια και κάποιοι θέλουν να παραμείνει μίζερη, δικαιούται να έχει μέλλον, όπως και τα παιδιά της ελεύθερη επαρχίας Αμμοχώστου δικαιούνται να έχουν μέλλον.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι προκαλεί θλίψη η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος της Αμμοχώστου αφού προέρχεται από τη Λεμεσό, αναφερόμενος στην προσωρινή στέγαση του Δημαρχείου Αμμοχώστου στην πόλη της Λεμεσού.

Σημείωσε, τέλος, ότι τα τελευταία έξι χρόνια ο Δήμος Αμμοχώστου έχει αρνηθεί να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην ελεύθερη Αμμόχωστο από τον Δήμο Παραλιμνίου, παρά το γεγονός ότι προτάθηκε όπως ηγείται των εκδηλώσεων.

Δείτε το βίντεο:

Famagusta.News