Πυρκαγιά-Παραλίμνι: Όλα τα ενδεχόμενα διερευνά η Πυροσβεστική (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όλα τα ενδεχόμενα διερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η πυρκαγιά φαίνεται να ξέσπασε από υλικά εργοταξίου πολυκατοικίας στο Παραλίμνι, ενώ διερευνάται κατά πόσον οφείλεται από ανθρώπινο παράγοντα, πιθανόν από αναμμένο αποτσίγαρο. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς παρακείμενο κοντέινερ ενώ επεκτάθηκε σε δύο διαμερίσματα γειτονικής πολυκατοικίας η οποία εκκενώθηκε προληπτικά χωρίς να διατρέξουν κίνδυνο οι ένοικοι.

DSC 9385 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

“Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 13:16 σε πυρκαγιά σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο περιείχε πολυστερίνες και βρισκόταν εγκατεστημένο σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή. Η πυρκαγιά επηρέασε γειτονική πολυκατοικία και διώροφη οικοδομή σπάζοντας γυάλινες προθήκες και προκαλώντας ζημιές. Και οι 2 οικοδομές εκκενώθηκαν προληπτικά χωρίς να κινδυνέψει κανείς. Στην πυρκαγιά εργάζονται 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου.”

DSC 9410 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική DSC 9400 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική DSC 9396 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική

Famagusta.News