“Βροχή” τα γκολ στο Παραλίμνι! (video)

sddefault

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Νέα Σαλαμίνα καθώς νίκησε την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» με 5-3! Πραγματική ματσάρα το παιχνίδι με οκτώ(!) τέρματα, με την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη να είναι καταιγιστική. Στον αντίποδα εμφανές ήταν το (μεγάλο) πρόβλημα στα μετόπισθεν της ομάδας του Αντρέ Πάους. Διακοπή λόγω ρεύματος είχαμε στο παιχνίδι.

Μόλις στο 4’ έπειτα από φάση διαρκείας, ο Τιάγκο, που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, για να έρθει να ισοφαρίσει ο Πίττας στο 36’ «ρίχνωντας» την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Βεσελόφσκι. Στο 37’ έπεσαν τα φώτα στο γήπεδο και είχαμε διακοπή έξι λεπτά. Όταν επανάρχισε το παιχνίδι ο Εκίθα υπέπεσε σε παράβαση μέσα στη περιοχή πάνω στον Κίνγκσλεϊ και ο Τιάγκο στο 44’ ευστόχησε από τα 11 βήματα. Στα 11 λεπτά των καθυστερήσεων και συγκεκριμένα στο 45+7’ ο Ελουντού έδωσε στον Κωστή μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση για το 3-1!

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο μέρος, αφού στο 53’ ο Κίνγκσλεϊ από κοντά έγραψε το 4-1. Στο 62’ η Ένωση μείωσε με τον Ρασμούσεν έπειτα από κοντινή κεφαλιά κάνοντας το 4-2. Στο 78’ ήταν η σειρά του Ελουντού να μπει με όλη του την άνεση στη περιοχή για να σκοράρει και αυτός! Μείωσαν εκ νέου οι «βυσσινί» με τον Αμπαρτζουνιά να διαμορφώνει το τελικό 5-3 στο 85′.

ΕΝΠ (Πάους): Kλέιμαν, Αμπαρτζουνιά, Ρίλεϊ, Εκίθα, Σερμπάκοφ (46′ Φράγκου/ 73′ Κοσμάς), Ενόχ, Ολίβα (73′ Βαλλιάνος, Πίττας, Ουντόζι, Ζάρατε, Ρασμούσεν

Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Κουμής, Κολοκούδιας, Ελευθερίου, Μέρτακκας

Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ (86′ Φραγκέσκου), Χριστοφόρου, Ντομίνγκεζ, Μιντίκκης, Μαρκάσα, Κωστή, Κορέια, Τιάγκο (90′ Νουρ) , Ελουντού, Κίνγκσλεϊ (80′ Σικόρσκι)

Στον πάγκο:Αλβμπόκε, Θεοδώρου, Παύλου, Σιαθάς, Νικολάου, Χατζηκωνσταντής, Νουρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Εκίθα, Αμπαρτζουνιά / Κορέια, Μαργκάσα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ:«Τάσος Μάρκου»
ΘΕΑΤΕΣ: 800
Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Νικήτα Στέλιος
Β’ Βοηθός Διαιτητής:Τηλεμάχου Τηλέμαχος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Αντρέας

Πηγή: Sport-fm.com.cy