Στην επαρχία Αμμοχώστου σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

α scaled exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παραχωρεί διακαναλική συνέντευξη Τύπου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Περιοδεία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Προέδρου Αναστασιάδη το εργοτάξιο του νέου Αστυνομικού Σταθμού Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου στις 10:30 θα παραστεί σε τελετή κατάθεσης θεμελίου λίθου.

Ακολούθως, στις 11:30 θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλής χρήσης της Τεχνικής Σχολής Παραλιμνίου.

Στις 12:30 το μεσημέρι θα παραστεί σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου με την ευκαιρία των 5 χρόνων από την ημερομηνία ίδρυσής της.

Στις 18:30 θα επισκεφθεί τα εθνικόφρωνα Σωματεία Φρενάρου, στις 19:15 στα Εθνικόφρωνα Σωματεία Αγίου Γεωργίου Αχερίτου/Βρυσούλων και στις 20:00 στο Σωματείο ΘΟΪ Αυγόρου.

Στη συνέχεια θα παρευρεθεί σε δείπνο που θα διοργανώσει προς τιμήν του ο Δήμαρχος της Σωτήρας, Γεώργιος Τάκκας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί ξανά την επαρχία Αμμοχώστου στις 15 Ιανουαρίου στην τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου Δημοτικού Γηπέδου Σωτήρας.

Και οι Υπουργοί Άμυνας, Δικαιοσύνης και Παιδείας στην επ. Αμμοχώστου

Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την επαρχία Αμμοχώστου θα επισκεφθούν και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στις 9 το πρωί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσια Τάξης, Ιωνάς Νικολάου θα επισκεφθεί το Λύκειο Παραλιμνίου, όπου μαζί με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Καδή θα συζητήσουν με τους μαθητές για την Οδική Ασφάλεια, ενώ στις 12:30 το μεσημέρι ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαΐδης θα επισκεφθεί, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το στρατόπεδο «Δημητράκη Χριστοδούλου και Φώτη Πίττα», στη Σωτήρα.

Famagusta.News