Στο Παραλίμνι το φάϊναλ – φορ του Κυπέλου Βόλεϊ Β΄ Κατηγορίας Ανδρών

download Κύπελο, Πετόσφαιρα

Το νεότευκτο γήπεδο του Παραλιμνίου φιλοξενεί το διήμερο 27 και 28 Μαρτίου το φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β΄ Κατηγορίας Ανδρών. Στο φάϊναλ – φορ συμμετέχουν οι ομάδες του Φοίνικα Πύλας, της Ε.Ν.Π., της Ολυμπιάδος Φρενάρους και του Α.Ο. Διόνυσου. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19:30.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 όπου στις 18:00 θα αναμετρηθούν ο Φοίνικας Πύλας που πέρασε μπάϊ στους ημιτελικούς και η Ε.Ν.Π που απέκλεισε την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως σε διπλούς αγώνες. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν και στην ημιτελική φάση των πλέϊ –οφς με την Ένωση να κερδίζει την περασμένη Δευτέρα 3-0 και να προκρίνεται στους τελικούς με συνολικό σκορ νικών 3-0.

Δυο ώρες αργότερα, θα αναμετρηθούν η Ολυμπιάς Φρενάρους με τον Α.Ο. Διόνυσο. Η Ολυμπιάς πέρασε το εμπόδιο του ΑΠΟΚ με διπλή νίκη, ενώ ο Α.Ο. Διόνυσος προκρίθηκε στο «χρυσό» σετ απέναντι στην Ε.Ν.Α.ΑΘ. Στο πρωτάθλημα οι δυο ομάδες μέτρησαν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Το νέο Κλειστό Γήπεδο Παραλιμνίου είναι χωρητικότητας 600 θέσεων. Με βάση την αστυνομική σύσκεψη οι εισόδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00 το απόγευμα και θα υπάρχει μαζί με το εισιτήριο προσφορά 5 ευρώ για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΠΕ.

Οι φίλαθλοι με ένα εισιτήριο μπορούν να παρακολουθήσουν και τους δυο ημιτελικούς. Στον τελικό, οι εισόδοι θα ανοίξουν στις 18:30 το απόγευμα.

Πηγή: Themasports.com