Sunnyseeker: Έπεσαν υπογραφές για το Blue Ivy Hotel and Suites

cache 876x3000 Analog medium 171926 216938 24102017

Την υπογραφή συμφωνίας με την G. Koumas & N. Spyrou Ltd, ιδιοκτήτρια εταιρεία του υπό ανακαίνιση The Blue Ivy Hotel and Suites στον Πρωταρά ανακοινώνει η Sunnyseeker Hotels.

Η συμφωνία προνοεί την πλήρη διαχείριση και ολοκλήρωση συμφωνιών συνεργασίας με τουριστικούς πράκτορες και αντιπροσώπους του εσωτερικού και εξωτερικού για τη διάθεση και πώληση των διαθέσιμων κλινών στην εν λόγω ξενοδοχειακή μονάδα.

Η διάρκεια της συμφωνίας είναι πενταετής.

blueivy2

Το ανακαινισμένο πια ξενοδοχείο θα λειτουργήσει την 1η Μαΐου 2018 και θα περιλαμβάνει 120 δωμάτια, εκ των οποίων 30 σουίτες.

blueivy3

Παράλληλα, τρία εστιατόρια, μία καφετέρια και δύο μπαρ θα καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών.

blueivy4

Μέλη της Sunnyseeker Hotels είναι ήδη το The Princess Beach Hotel (4 αστέρων), το Radisson Blu Hotel Larnaca (5 αστέρων), το The Ciao Stelio Deluxe Hotel, to Gaia Sun n Blue Hotel, to Sveltos Hotel (3 αστέρων), καθώς και το Mikes Kanarium City Hotel.

blueivy5

Ευχαριστώντας τις ιδιοκτήτριες εταιρείες Princess Hotels Development, JW Pegaus, Sveltos Estates, Camy Hotel Services, Tsiolakkis Hotel και G. Koumas & N. Spyrou, η Sunnyseeker Hotels τονίζει ότι με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης συμφωνίας συνεχίζει την επέκτασή της στην Επαρχία Αμμοχώστου, η οποία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας.

blueivy6

 

blueivy7

Πηγή: inBusiness