Συγκινητικό μήνυμα Τσόκκου για Κκαρά-Μαυρουδή: «Το όνειρο του μακαρίτη ήταν να δει την Ένωση στον τελικό»

Μήνυμα προς τον κόσμο της Ένωσης

Ο πρόεδρος της ΕΝΠ Γιώργος Τσόκκος με ανάρτηση του στα social media στέλνει αισιόδοξο μήνυμα για τον αυριανό επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ και παράλληλα τονίζει ότι αν δεν γεμίσει αύριο το γήπεδο «είμαστε όλοι υποκριτές». Καταλήγοντας ο κ. Τσόκκος δήλωσε ότι «μέρος των εσόδων θα δοθούν στον Θεόδωρο Κουτσού»

Διαβάστε επίσης: Παραλίμνι: 15 χρόνια από τα μαύρα Χριστούγεννα του 2002 (βίντεο)

«Επειδή δεν έχω δει κάποιον άλλον να αγαπάει την ομάδα περισσότερο από εσένα, το όνειρο του μακαρίτη ήταν να δει ξανά την Ένωση στον τελικό μετά από 36 χρόνια, αν το γήπεδο δεν γεμίσει αύριο είμαστε ΟΛΟΙ υποκριτές. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που θα κλείσουν τις καφετέριες τους αύριο ή έστω δεν θα δείξουν το παιχνίδι για αυτές τις 3 ώρες.’Εχουμε δεκτεί γκολ από Δόξα(2-2), Αλκή(0-2), Ερμής(2-1), Πάφο (1-2),Ανόρθωση(1-1). Πρέπει να βάλουμε 3 γκολς σε μια ομάδα που τις έχουμε κάνει 2 ευκαιρίες σε 3 αγώνες, που δεν την έχουμε κερδίσει από το 2011. Το ΑΠΟΕΛ κυνηγάει το πρωτάθλημα και ένα ιστορικο ρεκόρ που δεν θα σπάσει ποτέ, για αυτό και δεν μπορεί να το ρισκάρει. Αύριο δεν έχει σημασία η διαφορά στο budget ή η ποιότητα του αντιπάλου, το παιχνίδι θα το πάρει η δύναμη, οι κερδισμένες μονομαχίες και η ομάδα που έχει το περισσότερο πάθος.Παρόλο το αρχικό pressing και επιθετικότητα του ΑΠΟΕΛ στην αρχή, δεν θα σκοτώσει το παιχνίδι,ακόμα και με τις απουσίες, θα παλέψουμε.

Μέρος των εσόδων θα δοθούν στον Θεόδωρο Κουτσού. ‘Εχω δει τον μικρό στο φιλικό απέναντι στην Ομόνοια, στον Derbyshire και τον Motta, μου έκανε εντύπωση ο μικρός αν και μόλις 15 χρονών, δεν έδειξε φόβο στις εξόδους, έχει περισσότερο θάρρος από πολλούς παίκτες της πρώτης ομάδας. Κάποτε οι μικροί εμπνέουν τους μεγάλους.. Αύριο παίζουν οι 22χρόνοι που δεν έχουν αποδείξει τίποτα και δεν το έχουν κάνει ούτε μια φορά στην ζωή τους, εναντίον των 36χρόνων που έχουν κατακτήσει τα πάντα. Το μεγαλύτερο τους παράσημο δεν είναι τα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει, είναι ότι έκαναν την νέα γενιά να πιστεύει ότι μπορεί να τα βάλει με τους μεγάλους της Ευρώπης. Its generational αύριο,δεν υπάρχουν αήττητοι ανθρώποι. Πρέπει να αποδείξουμε ότι θέλουμε να ξαναγίνουμε μεγάλη ομάδα».

Famagusta.News