Θ. Πυρίλλης: Ο Δήμος δεν παραβίασε τον νόμο για τα κρεβατάκια (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Πυρίλλης παραλίες Θεόδωρος Πυρίλλης, Κρεβατάκια, Παραλίες

Ως αναληθή χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεοδώρος Πυρίλλης, τα παράπονα και τις καταγγελίες που εκφράζονται τις τελευταίες ημέρες από πολίτες οι οποίοι επισκέπτονται τις παραλίες του Πρωταρά και καταγγέλλουν ότι κρεβατάκια τοποθετούνται στο χώρο που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι ελεύθερος για να χρησιμοποιείται από λουόμενους.

Σε δηλώσεις του στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6, ο κ. Πυρίλλης δήλωσε ότι δεν υπάρχει πολίτης ο οποίος να πήγε σε παραλία και να μην έχει βρει χώρο για να τοποθετήσει τις ομπρέλες και τα πράγματά του. Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Παραλιμνίου αφήνει ελεύθερο το 50 % του χώρου των παραλιών όπως προνοεί ο νόμος, αλλά ο κόσμος ζητά συνήθως περισσότερα κρεβατάκια.

Πρόσθεσε ότι ο κόσμος είναι ελεύθερος να τοποθετήσει τις δικές του ομπρέλες, αφού ο Δήμος έχει αφήσει ελεύθερο τον χώρο μπροστά στο κύμα για τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο θέμα των προενοικιάσεων κρεβατιών και ομπρελών σημειώνοντας ότι η παραλία έχει 5000 κρεβατάκια και τα προενοικιαζομένα αντιστοιχούν σε 120.

Ακούστε εδώ την παρέμβαση του Θεόδωρου Πυρίλλη στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6:

 

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ