Θλίψη σε Ένωση και Ονήσιλο: “Έφυγε” ο Μαρίνοφ

Θλίψη επικρατεί στις τάξεις της καλαθόσφαιρας και ιδιαίτερα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου αλλά και στον Ονήσιλο Σωτήρας μετά την είδηση για τον θάνατο του Valentin Marinov.

Ο Marinov, για όσους θυμούνται ακόμη τη χαρακτηριστική βραχνή του φωνή, διετέλεσε για πολλά χρόνια προπονητής της καλαθοσφαιρικής ομάδας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και στη συνέχεια του Ονήσιλου Σωτήρας κατά τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της καλαθοσφαιρικής του ομάδας.

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου αναφέρει:

“RIP coach Valentin Marinov ❤️❤️.
O επί σειρά ετών προπονητής μας απεβίωσε χθες και ο
μπασκετικός κοσμος του Παραλιμνίου εκφράζει τα θερμότερα συλληπητηρια στην οικογένεια του. Από το ανοικτό στο σωματείο και το κλειστό στο γυμνάσιο έμαθε μπάσκετ σε εκατοντάδες παιδιά και οδήγησε την ομάδα μας σε επιτυχίες και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία 2 φορές, στην 4η θέση στο πρωτάθλημα του 1998/99 και την εφηβική ομάδα στον πρώτο της τελικό το 1992-93. Πέραν από αποδεδειγμένα καλός προπονητής ένας εξαιρετικός παιδαγωγός και άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε από λόγους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.”

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της και η “Enosara Paralimni”, ο μακαριστός Valentin ήταν από τους ανθρώπους που προσέφεραν πολλά στα πρώτα βήματα της ομάδας, εκεί στο ανοικτό γήπεδο πίσω από το οίκημα του Σωματείου.

Famagusta.News