Θλίψη στην οικογένεια της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου για τον θάνατο του Γιώργου Παπανδρέου

"Όταν το σωματείο 'καιγόταν', η πόρτα του Κόκου ήταν πάντα ανοικτή - Η Ένωση χάνει τον πιστό οπαδό που ήταν πάντα παρών"

Στιγμιότυπο 2020 04 24 18.39.01 Nea Ammochostos, ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου η είδηση του θανάτου του Γιώργου (Κόκου) Παπανδρέου, ιδιοκτήτη του Starlight Hall στον Πρωταρά.

Η “Enosara Paralimni” ανήρτησε φωτογραφία με τον μακαριστό Γιώργο Παπανδρέου στο οίκημα του Σωματείου τον Ιούνιο του 2015.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της η σελίδα, ο μακαριστός Κόκος, εκτός από φανατικός ακόλουθος και υποστηρικτής της Ομάδας και καθημερινός θαμώνας του Σωματείου, στα νιάτα του υπήρξε και τερματοφύλακας της αναπληρωματικής μας ομάδας.

Από την πλευρά της η σελίδα “Enosis Family” φιλοξένησε ανάρτηση του Γεώργιου Φάρκωνα ο οποίος ανήρτησε φωτογραφία με την Β’ Ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου όπου αγωνίστηκε αρκετές φορές στη θέση του τερματοφύλακα.

Επίσης η σελίδα ανήρτησε και ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο κείμενο στο οποίο περιγράφεται ότι η αγαπημένη του ομάδα, η Ένωση, “χάνει τον πιστό της οπαδό που ήταν πάντα παρών στην προετοιμασία, στα παιχνίδια και σε όλες τις εκδηλώσεις. Χάνει τον άνθρωπο που πρώτος ζητούσε και έπαιρνε το εισιτήριο διαρκείας και ανταποκρινόταν άμεσα σε όλες τις οικονομικές εκστρατείες του σωματείου μας. Σε δύσκολες και ιδιαίτερες περιπτώσεις, όταν δηλαδή το σωματείο “καιγόταν”, η πόρτα του Κόκου ήταν πάντα ανοικτή…”

Αυτούσιο το αποχαιρετιστήριο κείμενο:

“Φίλε Γιώργο Παπανδρέου. Πατέρα, παππού, αληθινέ άνθρωπε, αληθινέ Ενωσίτη.
Γνωρίζαμε την περιπέτεια σου, όμως πιστεύαμε ότι στο τέλος θα τα κατάφερνες. Δυστυχώς όμως, τα νέα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε. Ανήμερα της γιορτής σου, αντί να σου ευχηθούμε, στείλαμε τα συλληπητήρια μας στην οικογένεια σου.

Η απουσία σου θα είναι αισθητή, τόσο για την οικογένεια σου, όσο και για την κοινωνία γενικότερα. Έφυγες πολύ νωρίς…

Όσο για την αγαπημένη σου Ένωση, χάνει τον πιστό της οπαδό που ήταν πάντα παρών στην προετοιμασία, στα παιχνίδια και σε όλες τις εκδηλώσεις. Χάνει τον άνθρωπο που πρώτος ζητούσε και έπαιρνε το εισιτήριο διαρκείας και ανταποκρινόταν άμεσα σε όλες τις οικονομικές εκστρατείες του σωματείου μας. Σε δύσκολες και ιδιαίτερες περιπτώσεις, όταν δηλαδή το σωματείο “καιγόταν”, η πόρτα του Κόκου ήταν πάντα ανοικτή…

Αιωνία η μνήμη φίλε Γιώργο Παπανδρέου!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!!!”

Famagusta.News