ΘΥΡΑ 26: Ανακοίνωση για την επίσκεψη της West Ham στο «Τάσος Μάρκου»

« Η ομάδα που μας έχει καθορίσει τον τρόπο ζωής μας και χρωμάτισε τα όνειρα μας, μας επισκέφτηκε και μας έδωσε την ευκαιρία να της δείξουμε έμπρακτα την αγάπη τον σεβασμό και την θερμή στήριξη μας»

BDDB0277 E9EB 4899 B31D 45385EECD696 exclusive, West Ham, Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Ανακοίνωση σχετικά με τη σημερινή επίσκεψη της ομάδας της West Ham στο Παραλίμνι και το Τάσος Μάρκου εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το γράψαμε εκατοντάδες φορές…

Δεν βγαίνουνε τα όνειρα σε πλειστηριασμό!
Σήμερα είναι η μέρα που για τον κάθε Βυσσινί, τον κάθε Ενωσίτη και την κάθε Ενωσίτισσατο όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Η ομάδα που μας έχει καθορίσει τον τρόπο ζωής μας και χρωμάτισε τα όνειρα μας, μας επισκέφτηκε και μας έδωσε την ευκαιρία να της δείξουμε έμπρακτα την αγάπη τον σεβασμό και την θερμή στήριξη μας.

Ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας πως μετά από απόφαση του Δ.Σ του Συνδέσμου μας τιμήσαμε σήμερα τόσο την West Ham United FC αλλά και τον Κύριο Mark Noble για την διαχρονική στήριξη των σχέσεων της Ε.Ν.Π και της West Ham United FC.

Από σήμερα ο κύριος Mark Noble είναι επίτιμο μέλος του Συνδέσμου μας και θα κατέχει το No16.
Μετά από χρόνια προσπαθειών σήμερα το όραμα και το όνειρο πέρνει σάρκα και οστά.
Οι δεσμοί μας θα ενισχυθούν τόσο σε επικοινωνιακό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο.

Στο άμεσο μέλλον θα έχουμε να ανακοινώσουμε περισσότερα σχετικά.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχηθούμε Χρόνια πολλά στις γυναίκες και ειδικά στις γυναίκες που στηρίζουν την Ενωσάρα μας.

Αύριο ο Σύνδεσμος μας θα ανοίξει στις 18:30 και θα στήσουμε το δικό μας πάρτι υποστήριξης στην ομάδα μας ενάντια στην αεκ.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους έτρεξαν να φέρουν εις πέρας την εκδήλωση και ετοίμασαν όλα όσα προσφέραμε στα μέλη της αποστολής της West Ham United FC Supporters West Ham United
Enosis Neon Paralimniou FC
“Blowing forever bubbles”

30 Χρόνια
ΣΥ. ΦΙ. Ε.Ν.Π
Θύρα 26