Την Κυριακή o πιο θεαματικός αγώνας Motocross στην πίστα Αμμοχώστου

22829894 1933815836944514 6813782137718674845 o Famagusta Motorcycle Club, Motocross, Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αμμοχώστου FMC πρωτοπορεί και πάλι με 2 Ελληνικές συμμετοχές στον Παγκύπριο Αγώνα Motocross την Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 10:00 το πρωί.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν ο Πρωταθλητής Ελλάδας Παναγιώτης Κουζής και πρωταθλητής Νοτίου Ελλάδας Κώστας Καράκης.

31482860 2035434550115975 3734927831461789696 o Famagusta Motorcycle Club, Motocross, Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου

Ο Παναγιώτης Κουζής έχει περάσει στο Πάνθεον του ελληνικού motocross κατακτώντας τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του αθλήματος. Το πάθος και η αγάπη στην σταδιοδρομία του μοτοκρός τον έχει βοηθήσει να διανύσει μια τρελή διαδρομή και την επίτευξη 13ων τίτλων μέσα σε τέσσερις κατηγορίες που δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατι έπρεπε να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους και ασύμμετρες καταστάσεις για να εδραιωθεί τελικά στα 26 του χρόνια, ως ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στο ελληνικό motocross.

Σήμερα ο 30χρονος αθλητής μετράει 13 τίτλους και μερικες παγκόσμιες συμμετοχές.

Και ο Χανιώτης αναβάτης Κώστας Καράκης έχοντας κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των αγώνων μοτοσυκλέτας Moto Cross το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος στη μεγάλη κατηγορία ΜΧ1 έρχεται και αυτός να βάλει την πινελιά του σε ενα ανεπανάληπτο γεμάτου αδρεναλίνη κοκτέιλ του Motocross.

Στην κατηγορία ΜΧ1 μετά απο φοβερέ μάχες που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στην πίστα της Μακούντας με πρωτοπόρο τον Χρήστο Τσαγγαρά με 9 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο αθλητή Γιώργο Παπαλοΐζου της Λέσχης Αμμοχώστου αναμένεται γερή μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην ΜΧ2 με προβάδισμα 39 βαθμών ο Μιχάλης Παμπούκκας μετά απο την καλή εμφάνιση και δυνατές μάχες με τον Αντρέα Γεωργίου και Χρύσανθο Γεωργίου πάλεψαν εντυπωσιακά στον αγώνα της Μακούντας. Έτσι βάσει βαθμολογίας θα δοθεί μια εντυπωσιακή μάχη για γερά γκάζια μεταξύ Μιχάλη και Χρυσάνθου για αγώνα αλλά και το πρωτείο.

Στην κατηγορία ΜΧ3 συνέβησαν συγκλονιστικές εξελίξεις με τον Μαρίνο Ζιντίλη και Ντίνο Θεοδώρου θέλοντας και οι δύο τη νίκη. Έτσι με διαφορά 6 βαθμών από τον πρωτοπόρο, ο Ντίνος Θεοδώρου αναμένεται να παιχτεί μια σκληρή μάχη μεταξύ τους έχοντας τον Μαρίνο Ζιντίλη να θέλει να πάρει το πρωτείο και το πρωτάθλημα στην Αμμόχωστο.

ΜΧ3 OVER – O πολυπρωταθλητής Μαρίνος Τσαγγαράς της Λέσχης Αργάκας μετά από τη νίκη της περασμένης εβδομάδας είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά ο Σπύρος Ηλία, ένα από τα κορυφαία ονόματα του κυπριακού motocross θα δώσει και αυτός μια θεαματική μάχη με τον δυνατό και υπολογίσιμο αντίπαλο Γιώργο Σιδερένιο .

ΜΧ4 – Και σε αυτή την κατηγορία αναμένονται μάχες μεταξύ του Κυριάκου Πούλλου έχοντας προβάδισμα 7 βαθμών από τον αθλητή Θανάση Φελλά της Λέσχης Αμμοχώστου. Έτσι και εδώ, όλες οι θέσεις θα κριθούν στον αγώνα της πίστας Αμμοχώστου την Κυριακή 6 Μαΐου .

ΜΧ85 – και σε αυτό το πρωτάθλημα μεταξύ του Αριστόδημου Έλληνα και Χρίστου Κημήτρη θα κριθεί σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα.

ΜΧ65 – Ο Μιχάλης Χρυσοστόμου, Κωσταντίνος Χρυσοστόμου, Χριστόφορος Παπαγεωργίου και Αντώνης Παράσχου θα τα δώσουν όλα για όλα για το παιδικό Πρωτάθλημα.

Famagusta.News