Το μεγάλο διπλό της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΝΠ πήρε σπουδαίας σημασίας διπλό στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία, επικρατώντας με 1-2 σε βάρος της Αλκής με την οποία μοιράζεται τους ίδιους στόχους.

Δύο μήνες ακριβώς μετά την τελευταία της νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος, η Ένωση επανήλθε στις επιτυχίες, παίρνοντας σπουδαίο “διπλό” (1-2) σε βάρος της Αλκής.

Η ομάδα του Φελκς αιφνιδίασε την “αθάνατη” με δύο γκολ σε ένα λεπτό στο ξεκίνημα του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 6′ ο Μηνάς Αντωνίου με κεφαλιά έκανε ο 0-1 και ένα λεπτό μετά ο Γκοζλάν διαμόρφωσε το 0-2. Αμφότεροι σκόραραν στο ντεμπούτο τους και με το καλημέρα βοήθησαν ουσιαστικά την ομάδα τους. Η Αλκή το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πέναλτι του Σπόλιαριτς στο 94′

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι νικητές ομάδα λόγω αποβολής (δύο κίτρινες) του Ριέρα στο 58′.

Οι “βυσσινί” έβαλαν τέλος σ’ ένα σερί εφτά αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έπιασαν την σημερινή τους αντίπαλοστον βαθμολογικό πίνακα με 16 βαθμούς και ξεπέρασαν την Πάφο (14β.). Παράλληλα μείωσαν τη διαφορά από την 7η της βαθμολογίας Δόξα μειώθηκε στους δύο βαθμούς.

Η Αλκή δεν παρουσιάστηκε με το καλό της πρόσωπο και επηρεάστηκε αισθητά από τα γρήγορα γκολ του αντιπάλου. Στο δεύτερο μέρος έφτιαξε ορισμένες καλές ευκαιρίες αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με το 7ο φετινό γκολ του Σπόλιαριτς.

ΑΛΚΗ: Πάρντο, Σταύρου (46’Τριμπό), Γκαντάτσια, Κάρλος, Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Ακόστα (46’Τραϊσέφσκι), Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν.

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Ριέρα, Ενόχ, Αμπαρτζουμιάν, Αντωνίου, Αγγελή, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Πίττας, Γκοζλάν.

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Φελκ: “Σημαντικοί οι 3 βαθμοί”

Iκανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ένωσης Κάρτι Φελκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν πολύ σημαντικοί βαθμοί. Ξεκινήσαμε καλά. Πιέσαμε καλά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και είχαμε αυτοπεποίθηση. Σκοράραμε δύο γρήορα γκολ και ήταν σημαντικό γιατί είχαμε σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ελέγξαμε το παιγνίδι παρόλο που βελτιώθηκε η Αλκή και προσπάθησε να δημιουργήσει. Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε καλά. Μετά την κόκκινη δεχτήκαμε πίεση. Προσπαθήσαμε. Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν γιατί καθημερινά δουλεύουν. Κοιτάμε μπροστά. Στα θετικά ότι σκόραραν δύο νέοι παίκτες μας. Είναι ποιοτικοί και είναι σημαντικό που σκόραραν για τους ίδιους. Ευχαριστώ και τους οπαδούς που μας ακολουθούν στα εκτός έδας παιγνίδια”.