Το Παραλίμνι απέκτησε τη δική του… “Κωμόπολυ”, το εναλλακτικό επιτραπέζιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα επιτραπέζιο που μπορείς να αγοράσεις καταστήματα... του Παραλιμνίου - Μία πρωτότυπη ιδέα από τον Γιώργο Εγγλέζο και τον Αντρέα Κατσούρη - Δείτε τη συνέντευξή τους στο Famagusta.News

Στιγμιότυπο 2020 12 11 21.40.15 exclusive, Κωμόπολυ

Μία πρωτότυπη ιδέα υλοποίησαν δύο νεαρά παιδιά από το Παραλίμνι. Ο Γιώργος Εγγλέζος και ο Αντρέας Κατσούρης δημιούργησαν ένα φυσικό επιτραπέζιο παιχνίδι τύπου Μονόπολης, στο οποίο, όμως, αγοράζεις επιχειρήσεις… του Παραλιμνίου.

Ο Γιώργος Εγγλέζος, ο οποίος είχε την ιδέα κατασκευής του επιτραπέζιου, μετά και από τη δική του εμπειρία ως ιδιοκτήτης καφετέριας με επιτραπέζια παιχνίδια στο Παραλίμνι, συνεργάστηκε με τον Αντρέα Κατσούρη, ο οποίος έχει ολοκληρώσεις τις πτυχιακές σπουδές του ως Games Designer και με μεταπτυχιακό στο Consept Arts, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα καθόλα πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδιο στο οποίο μπορεί κανείς να αγοράσει… το Senso, το Fabricca ή το Δημαρχείο Παραλιμνίου.

Οι δύο τους μίλησαν στο Famagusta.News για την πρωτότυπη ιδέα, αναφέροντας ότι το παιχνίδι μπορεί κανείς να βρει σύντομα σε όλα τα καταστήματα που απεικονίζονται στο επιτραπέζιο (π.χ. Υπεραγορά Κόκκινος, Super Action κ.α.)

Δείτε τη συνέντευξη:

Famagusta.News