Το Παραλίμνι τίμησε τον μεγάλο Θεόδωρο Κολοκούδια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

kolokoudias6 ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου

Μικρή στάθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου για το μεγαλείο του υπέροχου ανθρώπου Θεόδωρου Κολοκούδια!

kolokoudias8 ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου το Παραλίμνι τίμησε τον κατά τεκμήριο πιο επιτυχημένο προπονητή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου όλων των εποχών!

kolokoudias7 ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου

Τον Θεόδωρο Κολοκούδια! Τον προπονητή των τεσσάρων τελικών, τον προπονητή των τεσσάρων ευρωπαϊκών παρουσιών, τον προπονητή της δευτεραθλήτριας Κύπρου 1974-75, τον προπονητή της μοναδικής ευρωπαϊκής νίκης επί της Βάσας Ουγγαρίας με 1-0 τον Σεπτέμβριο του 1981.

kolokoudias5 ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου κατάμεστη από ανθρώπους που ήρθαν για να τιμήσουν τον Θεόδωρο! Παρόντες ο Δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο Ανδρέας Μουσκάλλης, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Παρόντες επίσης δεκάδες συνεργάτες και παίκτες του Θεόδωρου. Παρούσες οι ομάδες της Αγίας Νάπας και της Αναγέννησης Δερύνειας! Παρούσα κι η οικογένεια του, παιδιά και εγγόνια!

kolokoudias4 ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου

Μία μεγάλη βραδιά αφιερωμένη σε έναν υπέροχο άνθρωπο!

Στο φιλμάκι δείτε στιγμιότυπα των τελικών Κυπέλλου που έλαβε μέρος η Ένωση με τον Θεόδωρο στο πάγκο της, αλλά και μια έκπληξη που έκανε ψες στον Θεόδωρο ένας φίλος από τα παλιά.

kolokoudias3 ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου kolokoudias2 ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου kolokoudias1 ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου kolokoudias ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Αμμοχώστου

Famagusta.News / Μάριος Μακρόνησος