Τους “φόρεσε γυαλιά” η Ένωση Νέων Παραλιμνίου

a 1 Α' Κατηγορία Μπάσκετ Κύπρου, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Μπάσκετ, Νέα Αμμοχώστου

Η σημερινή νίκη (Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018) της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου επί του Απόλλωνα Λεμεσού στο Αυγόρου, ήταν παλικαρίσια καθώς οι “γηπεδούχοι” επέστρεψαν και πήραν το ροζ φύλλο σε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και με 19 πόντους διαφορά, όμως βρήκε τη δύναμη και το σθένος να κάνει μια τεράστια ανατροπή.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου δεν πήρε μόνο τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά και κόντρα σε πολλές αντιξοότητες, μια εκ των οποίων είναι και η πιο βασική: Έπαιζε με μόνο 3 ξένους στην αναμέτρηση!

Το Παραλίμνι αγωνίστηκε μόνο με τους Χίκεϊ, Άτγουντ και Μάιερς, καθώς ο Οκονόμπο και ο Μέιτζορδεν έδωσαν το παρόν στο παιχνίδι. Το γεγονός αυτό στέλνει μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις και κυρίως προς όλες τις ομάδες που… φοβούνται να αγωνιστούν στην Α’ κατηγορία επειδή δεν έχουν τα χρήματα για να αποκτήσουν ξένους.

Η Ένωση έχει γίνει ομάδα προπονητή. Ο Παπαδόπουλος κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της ομάδας, έχει δώσει σε κάθε παίκτη της “φαρέτρας” του τον δικό του ρόλο και τον εκμεταλλεύεται αναλόγως της έκβασης του κάθε αγώνα. Το Παραλίμνι έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες στην Basket League και έχει περάσει (έστω και με τη βοήθεια της τύχης) στο Final 4 του Κυπέλλου. Οι στόχοι έχουν υλοποιηθεί, ακόμα και αν απομένει ένας γύρος για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι πως η Ένωση έχει κερδίσει την συμπάθεια όλων των μπασκετόφιλων στη Κύπρο.

Πηγή: CyprusBasket.net