Τροχαίο-Παραλίμνι: Εντοπίστηκαν οδηγός και συνοδηγός που καρφώθηκαν στα γραφεία του ΟΣΕΑ

a12 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο

Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και για επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια κατηγορήθηκαν χθες δύο Βρετανοί μόνιμοι κάτοικοι Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα, οι δύο Βρετανοί, ένας 28χρονος με συνοδηγό 32χρονο, οδηγούσαν χθες βράδυ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 30χρονης, επίσης από τη Μεγάλη Βρετανία, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου με κατέυθυνση την οδό Γιωρκή Παπαδοπούλου στο Παραλίμνι. Στις 22:30 και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο παρεξέκλινε της πορείας του, και προσέκρουσε σε σταθμευμένο λεωφορείο, ενώ στη συνέχεια η τρελή πορεία του ανακόπηκε όταν προσέκρουσε στην είσοδο των γραφείων της ΟΣΕΑ Αμμοχώστου.

Οι δύο Βρετανοί, οδηγός και συνοδηγός, εγκατέλειψαν το όχημα και τη σκηνή του τροχαίου.

Διαβάστε επίσης: Αυτοκίνητο προσέκρουσε στα γραφεία του ΟΣΕΑ – Εγκετέλειψαν το όχημα (εικόνες)

Από τις έρευνες της Αστυνομίας, εντοπίστηκε η εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο. Πρόκειται για 30χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία, κάτοικο Παραλιμνίου.

Ανακρινόμενη η 30χρονη, κατονόμασε ως οδηγό του οχήματος 28χρονο και συνοδηγό 32χρονο επίσης από τη Μεγάλη Βρετανία, κάτοικους Παραλιμνίου. Ο οδηγός και ο συνοδηγός κλήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, ανακρίθηκαν και παραδέχτηκαν ότι ο ένας ήταν οδηγός και άλλος συνοδηγός. Παραδέχτηκαν, επίσης, ότι κατανάλωσαν ποσότητα αλκοολούχων ποτών στην περιοχή του Κάππαρη στο Παραλίμνι. Στον οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 48mg αντί 9mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο οδηγός εκτός από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, κατηγορήθηκε για οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς ασφάλεια οχήματος και χωρίς άδεια κυκλοφορίας οχήματος, αφού το αυτοκίνητο είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο καθώς και για αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση.

Ο 28χρονος και ο 32χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς, ωστόσο, να έχουν τραυματιστεί από την τροχαία σύγκρουση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός και η Τροχαία Παραλιμνίου διερευνούν την υπόθεση.

IMG 6103 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο a2 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο

Famagusta.News