Βίντεο κατέγραψε κλοπή σε κατάστημα στον Πρωταρά

Την στιγμή που γυναίκα κλέβει πορτοφόλι ανυποψίαστης πελάτισσας σε κατάστημα στον Πρωταρά κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, χθες σε κατάστημα στον Πρωταρά, γυναίκα βάζει το χέρι της σε τσάντα πελάτισσας και καταφέρνει να αποσπάσει το πορτοφόλι της.

Στη συνέχεια φεύγει από το κατάστημα έχοντας στην κατοχή της στο πορτοφόλι.

Παρ’ όλα αυτά έγινε αντιληπτή από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, οι ιδιοκτήτες του οποίου το παρέδωσαν στην Αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψή της.

Σύλληψη της εικονιζόμενης 53χρονης

Την ίδια στιγμή, στη σύλληψη της εικονιζόμενης 53χρονης για κλοπή προχώρησε η Αστυνομία χθες βράδυ στον Πρωταρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία ότι στην περιοχή Πρωταρά, πολίτες εντόπισαν δύο γυναίκες ύποπτες για κλοπή περιουσίας.

Η μαρτυρία φαίνεται να προέκυψε μέσα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Συγκεκριμένα, στη μία περίπτωση κλάπηκε από πρόσωπο μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, κλειδιά και άλλα αντικείμενα και στη δεύτερη περίπτωση, κλάπηκε ένα πορτοφόλι που περιείχε κλειδιά, πιστωτική κάρτα και άλλα αντικείμενα.

Από εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 53χρονης, η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Famagusta.News