ΒΙΝΤΕΟ: Οι δίδυμοι μαθητές από το Παραλίμνι που πρώτευσαν στις Παγκύπριες μιλούν στο Famagusta.News

Πώς περιγράφουν οι Μάριος και Ειρήνη Σκίτσα τα συναισθήματά τους - Τί αναφέρουν οι γονείς τους, Ανδρέας και Δήμητρα για την επιτυχία των παιδιών τους

Στιγμιότυπο 2020 07 20 12.00.50 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Παγκύπριες, Παιδεία, Σχολεία

Στην κάμερα του Famagusta.News μίλησαν σήμερα οι δίδυμοι μαθητές από το Παραλίμνι, Μάριος και Ειρήνη Σκίτσα, οι οποίοι πρώτευσαν στις Παγκύπριες εξετάσεις. Συγκεκριμένα, ο Μάριος κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στην Ιατρική και η Ειρήνη στην Νομική. Είναι μαθητές του Λυκείου Παραλιμνίου και εντάσσονται στους 13 μαθητές οι οποίοι κατάφεραν να πρωτεύσουν. Σημειώνεται πως όσον αφορά στον Μάριο, αν και συγκέντρωσε υψηλότερη βαθμολογία από τον δεύτερο στην κατάταξη για την Ιατρική, εντούτοις κατετάγη δεύτερος για τη συγκεκριμένη σχολή, λόγω της αναγωγής που ανέβασε τη βαθμολογία για τον δεύτερο μαθητή.

Στην κάμερα του Famagusta.News περιέγραψαν τα συναισθήματά τους που οι κόποι τους όχι μόνο έκαναν καρπούς αλλά και που κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση στις σχολές που επέλεξαν.

Από την πλευρά τους οι γονείς τους, Ανδρέας και Δήμητρα, περιέγραψαν την περηφάνια τους που τα δίδυμα παιδιά τους κατάφεραν να πρωτεύσουν στις επιθυμητές σχολές. Από την πλευρά του ο πατέρας των παιδιών, Ανδρέας Σκίτσας ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Λυκείου Παραλιμνίου, μιλώντας στο Famagusta.News, δεν παρέλειψε να επισημάνει και τη σημαντική επιτυχία για το σχολείο, που κάνει περήφανο όχι μόνο το Παραλίμνι αλλά και την επαρχία ευρύτερα, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους υπόλοιπους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

Famagusta.News