Βραβεύσεις από τον Ναυτικό Όμιλο Κωνσταντίας (εικόνες)

α 4 Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου, Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας

Τα γιορτινά του έβαλε ο Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας το περασμένο Σάββατο 27 Ιανουαρίου. Η πρόσφατα εγκαινιασμένη αίθουσα της Τεχνικής Σχολής Παραλιμνίου φιλοξένησε κολυμβητές, προπονητές, γονείς και φίλους της ομάδας.

Το παρόν στις βραβεύσεις έδωσαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου και ο Γραμματέας Γιώργος Κυριαζής και ο Συντονιστής του Αθλητικού Γυμνασίου Αμμοχώστου Γεώργιος Τσερκέζος.

Βραβεία πήραν 23 άριστοι μαθητές – κολυμβητές, οι οποίοι απέσπασαν αριστεία και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς και ολυμπιάδες και 42 κολυμβητές οι οποίοι διακρίθηκαν σε παγκύπριους αγώνες και πρωταθλήματα.

α1 2 Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου, Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον Αδάμο Λοίζου ο οποίος τον Νοέμβριο του 2017 κατέρριψε 6 παγκύπριες επιδόσεις κατηγορίας παμπαίδων Β’.

Χαιρετισμό προς όλους έστειλε, μέσο βίντεο, ο πρωταθλητής Ιάκωβος Χατζηκωνσταντίνου από την Αμερική.

Ο κ. Λοϊζου στον χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προσπάθειες των κολυμβητών και των προπονητών και ευχαρίστησε τους γονείς για τη στήριξή τους.

α2 2 Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου, Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας

Ο κ. Χριστοφόρου με τη σειρά του αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη δουλειά που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλό Κωνσταντίας. Επισήμανε δε, ότι η περιοχή της Αμμοχώστου η είναι η πιο αδικημένη στη Κύπρο στο θέμα των αθλητικών υποδομών και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα κατασκευαστεί το κολυμβητήριο από τον Δήμο Παραλιμνίου.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τσερκέζος, συνέστησε σε όλους τους κολυμβητές να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και στις οδηγίες των προπονητών τους.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με κοπή Βασιλόπιτας.

Famagusta.News