Ξεκινά το Σάββατο στην επ. Αμμοχώστου το East Safari Rally

0A5BCB88 23D2 46EA BE6A 69FE728F2F13 East Safari Rally, Νέα Αμμοχώστου

Το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Φεβρουαρίου διεξάγεται στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου το East Safari Rally.

Σε γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας «Πετρολίνα» αναφέρεται ότι «ο αθλητισμός κατέχει πρωταρχική θέση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρείας, ενώ ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται διαχρονικά στις δράσεις οι οποίες στηρίζονται από την Εταιρεία».

Προστίθεται ότι «για άλλη μια χρονιά η εταιρεία βρίσκεται κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, χορηγώντας την ομάδα Petrolina Racing στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018. Η ομάδα της Petrolina Racing αποτελείται φέτος από πέντε αγωνιστικά πληρώματα, με τους Σίμο Γαλαταριώτη, Αλέξη Τσουλόφτα, Χρίστο Δημοσθένου, Παναγιώτη Γιάγκου και Κώστα Λαό».

Ο πρώτος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος «είναι το East Safari Rally, το οποίο θα γίνει στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, το ερχόμενο σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου.

Το East Safari Rally διοργανώνεται από το τοπικό σωματείο Famagusta Motor Sport Club (μέλος του ΚΟΑ)».

Προστίθεται ότι «στον αγώνα η Petrolina Racing θα λάβει μέρος με τρία πληρώματα. Το πρώτο πλήρωμα αποτελούν οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου, με αυτοκίνητο Skoda Fabia R5, το δεύτερο οι Αλέξης Τσουλόφτας και Αντώνης Χρυστοστόμου, με Citroen DS3 R5 και το τρίτο από τους Παναγιώτης Γιάγκου και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, με Hyundai i20 R5».

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του East Safari Rally καθώς και η απονομή των επάθλων θα γίνουν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.webcfm.com.

Πηγή: Famagusta.News / ΚΥΠΕ