Ζήτησαν αποζημίωση από ξενοδοχείο στον Πρωταρά και τώρα πληρώνουν

α1 Ξενοδοχεία, Πρωταράς

Εκδικάστηκε στα βρετανικά δικαστήρια η υπόθεση της πρώην Miss United Kingdom Rachelle Noon, η οποία ισχυριζόταν ότι σε διακοπές της στην Κύπρο, αυτή και ο σύντροφός της έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την dailymail, το δικαστήριο αποφάσισε ότι τελικά πρόκειται για απάτη και προσπάθησε να εξαπατήσει για να πάρει αποζημίωση, προσποιούμενη ότι ήταν άρρωστη κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Το 28χρονο μοντέλο διατάχθηκε να πληρώσει χιλιάδες λίρες στον υπεύθυνο των διακοπών, αφού το δικαστήριο την χαρακτήρισε «ανειλικρινή».

Αυτή και ο 31χρονος σύντροφός της ισχυρίζονταν ότι το φαγητό από το ξενοδοχείο που διέμεναν στον Πρωταρά τούς προκάλεσε τροφική δηλητηρίαση και αυτό τους κατέστησε ανίκανους να βγουν από το δωμάτιό τους.

Όμως, το ζευγάρι εμφανιζόταν σε φωτογραφίες να χαμογελά και να περνάει καλά σε ένα λεωφορείο, στον δρόμο για τον γάμο ενός ξαδέρφου του μοντέλου που έγινε στο νησί.

Το δικαστήριο την χαρακτήρισε «party animal» και απέρριψε τους ισχυρισμούς της ότι έμεινε στο ξενοδοχείο για τρεις ημέρες με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Στις φωτογραφίες, μάλιστα, έγραφε: «Είχαμε τις πιο όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένεια. Αγαπώ αυτό τον τρόπο ζωής».

Οι δύο τουρίστες αποφάσισαν 9 μήνες μετά από την επίσκεψή τους στον Πρωταρά το 2015, μετά που είδαν το διαφημιστικό ενός δικηγόρου.

α1 Ξενοδοχεία, Πρωταράς

Πηγή: SigmaLive