Πώς σχολιάζει ο Αντρέας Πιττάτζιης τις κατηγορίες για διαχείριση παραλιών

Τί απαντά ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Πιττάτζιης στις κατηγορίες για τη διαχείριση των παραλιών από τους Δήμους

Στιγμιότυπο 2019 04 25 19.20.47 Παραλίες

Με ένα σχόλιό του στον λογαριασμό του στο Facebook ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Πιττάτζιης σχολιάζει τις κατηγορίες προς τους Δήμους Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας και συγκεκριμένα για τη διαχείριση των παραλιών τους και την παραχώρηση μέρους από τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Αυτούσιο το σχόλιο:

“Φωνάζουν όλοι για τους all-inclusive τουρίστες. Σκίζουν τα ιμάτιά τους και κάνουν κάποιοι τους σοφούς στους καφενέδες για το πως πρέπει να προσελκύσουμε ποιοτικό τουρισμό, με ωραίες ακριβές ξαπλώστρες στις παραλίες. Όταν έρχεται όμως ο Δήμος να παραχωρήσει μικρό μέρος στις παραλίες στους ξενοδόχους, ακριβώς για να ενισχυθεί η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, οι ίδιοι σοφοί και ξερόλες των καφενέδων, αλλάζουν επιχειρηματολογία ισχυριζόμενοι ότι τα δίνουμε όλα στους ξενοδόχους.

Πάνε στη Μύκονο και δίνουν και τα σώβρακά τους για ένα ποτήρι νερό στο Nammos και κορδώνουν ότι είναι “in”, αλλά όταν αποφασιστεί να σερβίρονται οι τουρίστες στις παραλίες τις δικές μας, ξαφνικά μιλάμε για ξεπούλημα.

Πάμε να κάμουμε ένα δρόμο ή πεζοδρόμιο στη Κύπρο και ξεχύνονται όλοι στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι είτε για τις παράγκες που θα τους χαλάσεις, είτε για τα κρεμμυδάκια τους που θα επηρεαστούν. Οι ίδιοι φωνασκούντες όμως, αν βρεθούν σε άλλο τραπέζι, διαμαρτύρονται για τη στασιμότητα του τόπου τους.

Τα ανωτέρω είναι δίδαγμα, ότι με την πολιτική πρέπει να είσαι σχιζοφρενής να ασχοληθείς. Γιατί απλούστατα, ότι και να κάμεις, ποτέ δεν θα είναι κανένας ικανοποιημένος. Και οι διάφοροι ξερόλες, που δεν θα τολμούσαν ποτέ να βάλουν το όνομά τους στη κάλπη για να εκλεγούν και να προσφέρουν, αιωνίως κάθονται στις κερκίδες και κρίνουν.”

Famagusta.News